Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεγάλα χρηματικά ποσά αγνώστου αιτιολογίας εντοπίστηκαν σε λογαριασμούς του Πετσίτη σε Ελλάδα και Κύπρο

Μεγάλα χρηματικά ποσά αγνώστου αιτιολογίας εντοπίστηκαν σε λογαριασμούς του Πετσίτη σε Ελλάδα και Κύπρο
 Από τις έρευνες δεν αποδεικνύεται η παροχή υπηρεσιών του Πετσίτη προς τις εταιρείες- τροφοδότες των λογαριασμών
Μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας» εντοπίσθηκαν σε λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη, μετά την εισαγγελική εντολή προς την Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος και το άνοιγμα των λογαριασμών του σε Ελλάδα και Κύπρο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», τα χρήματα προέρχονται από κυπριακές εταιρείες, ενώ δεν αποδεικνύεται η παροχή υπηρεσιών του «Μανόλο του Παππά» προς τις εταιρείες- τροφοδότες των λογαριασμών.
Το δημοσίευμα, αναφέρεται στην εντυπωσιακή άνοδο του Μανώλη Πετσίτη, ο οποίος- όπως αναφέρει η εφημερίδα - «με διαβατήριο το ότι ήταν συμμαθητής και "άνθρωπος" του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά έφτασε από σερβιτόρος, μέσα σε δύο χρόνια, να αποκτά εισοδήματα 200.000 ευρώ ενώ στο τέλος προσπάθησε να μείνει "κάτω από τα ραντάρ", "μεταναστεύοντας" στην Κύπρο».
«Η νέα του ζωή εκεί έχει όλα τα στοιχεία της πολυτέλειας και της χλιδής, στην οποία συνήθισε να ζει τα τελευταία χρόνια το παιδί από την Καισαριανή.
Οι δρόμοι του, όμως, συναντώνται και πάλι με έναν «φίλο απ' τα παλιά», τον Κύπριο δικηγόρο- ειδικό στις off shore, τον Α.Αρτεμίου, συνοδοιπόρο του Νίκου Παππά στο μυστηριώδες ταξίδι του στη Βενεζουέλα» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης