Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση αντιεξουσιαστών και αναρχικών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης

Επίθεση αντιεξουσιαστών και αναρχικών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης
Οι επιτιθέμενοι πέταξαν πέτρες προς την πλευρά του κτιρίου και στη συνέχεια διέφυγαν με τα δίκυκλά τους
Επίθεση στα γραφεία του τομέα Αθηνών της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηληγιάννη, στο σταθμό Λαρίσης, πραγματοποίησαν στις 19:15 το απόγευμα του Σαββάτου (30/3/2019), περίπου εκατό άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα.
Η ομάδα που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο πέρασε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και οι συμμετέχοντες επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο αλλά κάποιοι που βρίσκονταν μέσα πρόλαβαν και κατέβασαν τα ρολά.
Οι επιτιθέμενοι πέταξαν πέτρες προς την πλευρά του κτιρίου και στη συνέχεια διέφυγαν με τα δίκυκλά τους.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την κρατική ασφάλεια ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προσαγωγές ή συλλήψεις.

Χρυσή Αυγή: Θρασύδειλη παρακρατική επίθεση στα γραφεία μας

Σε γνωστούς παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές, που έδρασαν για ακόμη μία φορά υπό την πλήρη ανοχή του αριστερού κράτους, αποδίδει η Χρυσή Αυγή την επίθεση στα γραφεία στον Σταθμό Λαρίσης.  
«Οι αναρχοκομμουνιστές εξάντλησαν όλο το "αντιφασιστικό" τους μένος, χτυπώντας με ρόπαλα και στειλιάρια την είσοδο των γραφείων, ενώ έσπευσαν να γράψουν με μπογιές τα ανθελληνικά τους συνθήματα, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους. Προσαγωγή ή σύλληψη καμία!
Οι παρακρατικοί έδρασαν κυριολεκτικά ανενόχλητοι, κάνοντας για ακόμη μια φορά πράξη την προτροπή του Τσίπρα για "τσάκισμα του φασισμού"», σημειώνει η Χρυσή Αυγή και προσθέτει:
«Τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να μας λυγίσει!
Συνεχίσουμε αποφασιστικά και δυναμικά τους Εθνικούς Αγώνες και η απάντηση στα τσιράκια του Σόρος θα δοθεί πολύ σύντομα στις κάλπες».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης