Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ταχιάος (ΝΔ): Θα είμαι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης - Απέχω από την ποδοσφαιροποίηση του πολιτικού διαλόγου

Ταχιάος (ΝΔ): Θα είμαι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης - Απέχω από την ποδοσφαιροποίηση του πολιτικού διαλόγου
Οσοι επιμένουν να κοιτούν πίσω απλώς αποδεικνύουν πόσο κενή ουσιαστικού περιεχομένου είναι η πολιτική "φαρέτρα" τους και πόσο στείρα η πολιτική σκέψη τους
Την πεποίθησή του ότι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Ταχιάος.
Σε συνέντευξη του στο ΑΜΠΕ ο υποψήφιος για τον δήμο της Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» υποστηρίζει ότι παρά τις δημοσκοπήσεις που τον τοποθετούν στην πρώτη θέση δεν εφησυχάζει και ζητά ισχυρή και καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή.
Σε ερώτηση για το ποιον εκ των αντιπάλων του θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο, ο κ. Ταχιάος είπε ότι δεν υπάρχουν «βολικοί και άβολοι αντίπαλοι».
Ο Νίκος Ταχιάος μίλησε και για την κριτική που δέχεται για την περίοδο διοίκησης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, τονίζοντας πως «όσοι επιμένουν να κοιτούν πίσω, απλώς αποδεικνύουν πόσο κενή ουσιαστικού περιεχομένου είναι η πολιτική "φαρέτρα" τους και πόσο στείρα η πολιτική σκέψη τους».
Επιπλέον, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία κόντρα από μέρους του με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και πως το γήπεδο της Τούμπας θα γίνει κανονικά, ενώ κάνει λόγο «για καθοδηγούμενη προσπάθεια ποδοσφαιροποίησης του πολιτικού διαλόγου, από πλευρές που επειδή έχουν κουραστεί πια να τρέχουν στο γήπεδο και δεν έχουν δυνάμεις, προτιμούν να... εκσφενδονίζουν ότι μπορούν από την εξέδρα».
Όσον αφορά την καθαριότητα του Δήμου και τους εργαζόμενους που ανησυχούν για ιδιωτικοποίηση ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» αναφέρει πως «οι μόνοι που έχουν να ανησυχούν από το πρόγραμμά μου για την καθαριότητα είναι οι διάφοροι μηχανισμοί που έχουν στηθεί και ποντάρουν στις πελατειακές σχέσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης