Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουντουρά: Την ώρα της κάλπης ο λαός δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014

Κουντουρά: Την ώρα της κάλπης ο λαός δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014
Ο λαός «δεν θα πιστέψει στις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης», τονίζει η Έλενα Κουντουρά
Την πεποίθηση ότι ο λαός την ώρα της κάλπης «δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014 και την οικονομική και κοινωνική παρακμή που δημιούργησαν», ούτε «θα πιστέψει στις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης» για την υφαρπαγή ψήφου, εκφράζει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News».
Όπως σημειώνει «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις δυνάμεις που ευθύνονται για την καταστροφή και εξακολουθούν να υπονομεύουν το συμφέρον και το μέλλον της Ελλάδας, για το κομματικό τους όφελος, να ανακόψουν αυτή την ανοδική πορεία».
Η κ. Κουντουρά αναφορικά  με την στάση της στη Συμφωνία των Πρεσπών, επισημαίνει ότι από το 2008 είχε τοποθετηθεί υπέρ της εθνικής πρότασης, όπως είχε αποτυπωθεί από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, προσθέτοντας πως όταν ήρθε η ώρα των αποφάσεων λειτούργησε με γνώμονα «το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό».
Περαιτέρω, σημείωσε ότι το 2019 ξεκίνησε πολύ δυναμικά για τον ελληνικό τουρισμό, συμπληρώνοντας πως τα τέσσερα τελευταία χρόνια η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού έχει αναγνωριστεί διεθνώς από όλους τους οργανισμούς του παγκόσμιου τουρισμού και η Ελλάδα έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και πως η ανάπτυξη του τουρισμού συνέβαλε στη μείωση της ανεργίας κατά 10%.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης