Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση: Πρώτος ο Ταχιάος στη Θεσσαλονίκη - Μάχη Νοτοπούλου και Ορφανού για την 2η θεση

Δημοσκόπηση: Πρώτος ο Ταχιάος στη Θεσσαλονίκη - Μάχη Νοτοπούλου και Ορφανού για την 2η θεση
Μάχη της Κατερίνας Νοτοπούλου με τον Γιώργο Ορφανό για τη δεύτερη θέση καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research ενόψει των δημοτικών εκλογών
Προηγείται ο Νίκος Ταχιάος  και σε νέα δημοσκόπηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης. 
Μάχη της Κατερίνας Νοτοπούλου με τον Γιώργο Ορφανό για τη δεύτερη θέση καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research ενόψει των δημοτικών εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του Thestival.gr.
Στην ερώτηση ποιον είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, ο Νίκος Ταχιάος αναδεικνύεται πρώτος με ποσοστό 17,4% και ακολουθεί η Κατερίνα Νοτοπούλου με 10,7%.
Τρίτος με μικρή διαφορά και ποσοστό 10% έρχεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιώργος Ορφανός, ενώ την πεντάδα ολοκληρώνουν ο Σπύρος Βούγιας με ποσοστό 8,5% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 8,2%.

prothesi psifou.jpg
 
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απαντήσεις των συμμετεχόντων για το «δίπολο» του δευτέρου γύρου.
Στο δίλημμα «Νίκος Ταχιάος- Κατερίνα Νοτοπούλου» ο υποψήφιος της ΝΔ έχει σαφές προβάδισμα με 42% έναντι της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συγκεντρώνει ποσοστό 24%.
notopoulou taxiaos.jpg
Μικρότερη διαφορά καταγράφεται στον δεύτερο γύρο μεταξύ Νίκου Ταχιάου και Γιώργου Ορφανού.
Στην αναμέτρηση των δύο αντρών νικητής βγαίνει ο υποψήφιος της ΝΔ με 37%, ενώ ο Γιώργος Ορφανός συγκεντρώνει ποσοστό 26%.
orfanos taxiaos.jpg
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης