Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Στις τράπεζες όλα τα βλέμματα – Νέα υψηλά περιμένουν οι αναλυτές χωρίς να αποκλείουν κινήσεις κατοχύρωσης κερδών

tags :
ΧΑ: Στις τράπεζες όλα τα βλέμματα – Νέα υψηλά περιμένουν οι αναλυτές χωρίς να αποκλείουν κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Τα μεγάλα κέρδη στις μετοχές των τραπεζών θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε profit taking και να περιορίσουν το υψηλό momentum
Θετική παραμένει η επενδυτική ψυχολογία με ενισχυμένη την «όρεξη» των επενδυτών για ελληνικές μετοχές.
Παρά τα σημαντικά κέρδη που έχει καταγράψει η αγορά από την αρχή του έτους, οι αναλυτές περιμένουν διατήρηση του θετικού κλίματος και καταγραφή νέων υψηλών έτους, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν κινήσεις κατοχύρωσης κερδών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Πάντως, οι αναλυτές θεωρούν πως αυτές οι κινήσεις μπορούν να απορροφηθούν από τους αγοραστές χωρίς να πλήξουν τις αποτιμήσεις.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε θετικό άνοιγμα καθώς η επενδυτική ψυχολογία παραμένει υποστηρικτική παρά τις όποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών οι οποίες είναι πιθανέ κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα ενώ δεν αποκλείονται κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στις τράπεζες.
 
Beta
Οι τράπεζες θα καθορίσουν τη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών θα μπορούσαν να περιορίσουν την ανοδική τάση.
Ωστόσο, το ενδιαφέρον των επενδυτών έχει ενισχυθεί και μπορεί να βοηθήσει στην άμεση απορρόφηση των υψηλότερων συναλλακτικών επιπέδων της αγοράς.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης