Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ότι και να γίνει στις ευρωεκλογές, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο

Παππάς: Ότι και να γίνει στις ευρωεκλογές, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο
Το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο για το ΣΥΡΙΖΑ, θα είμαστε το πρώτο κόμμα είπε ο κ.Παππάς
Την θέση πως όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας, τον Σεπτέμβριο διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 και απαντώντας στα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να προχωρά σε πρόωρες εκλογές στις αρχές του καλοκαιριού, ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι οι εθνικές εκλογές είναι δρομολογημένες για το τέλος της τετραετίας, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
«Θα είναι τέτοιο το αποτέλεσμα που θα σαρώσει την εικόνα που έχει φτιάξει η ΝΔ για τον εαυτό της.
Το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα» υποστήριξε ο κ.Παππάς, υποστηρίζοντας πως όσοι παίζουν με τον χρόνο των εκλογών, χάνουν τον χρόνο τους.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία και στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ.Παππάς είπε ότι η κατάσταση πριν τη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν αυτή που υπονόμευε τα εθνικά συμφέροντα ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ, κατηγορώντας την για πολιτική στήριξη στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πολιτών κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων και ομιλιών στελεχών και υπουργών της κυβέρνησης.
Ερωτηθείς για την υπόθεση του Μ. Πετσίτη, ο κ.Παππάς αφού έκανε λόγο για ένα θέμα που οφείλεται στην αμηχανία της αντιπολίτευσης να παράξει πολιτικό λόγο, υποστήριξε ότι πρόκειται για φθηνούς αντιπερισπασμούς την ώρα που υπάρχουν διώξεις για τα δάνεια των πολιτικών κομμάτων.
Ο κ.Παππάς ζήτησε να προχωρήσουν οι έρευνες για την υπόθεση Πετσίτη, κάνοντας λόγο για συναλλαγές ιδιωτών

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης