Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: Νέος Κανονισμός και Σημαντικά Bonus

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: Νέος Κανονισμός και Σημαντικά Bonus
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: Νέος Κανονισμός και Σημαντικά Bonus
Τον νέο κανονισμό πωλήσεων για τους 5.400 συνεργάτες της ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο ημερίδας που διοργάνωσε για τους ανθρώπους των πωλήσεων στο ξενοδοχείο Athens Hilton.
Στους περισσότερους από 700 συνεργάτες που παραβρέθηκαν στην συνάντηση της ευρύτερης περιφέρειας Αθηνών, απευθύνθηκε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωπαϊκή Πίστη κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, ο οποίος για μία ακόμη φορά υπογράμμισε την προσήλωση της εταιρίας στα ανθρώπινα δίκτυα και στην ανάπτυξη, ευτυχία και επιτυχή επαγγελματική πορεία όλων όσων εμπιστεύονται την εταιρία.
Στη συνέχεια, η Εμπορική Διευθύντρια κα Βασιλική Ρούσση, τόνισε ότι ο Κανονισμός Πωλήσεων της Ευρωπαϊκή Πίστη είναι σταθερά και επί 40 έτη αναπτυξιακός, προβλέπει υψηλές αμοιβές για όλα τα προϊόντα και bonus επιβράβευσης παραγωγικότητας και ποιοτικών συντελεστών.
Στη συνέχεια παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο η εταιρία έχει σχεδιάσει την βελτίωση των εισοδημάτων των συνεργατών, λαμβάνοντας υπόψη τον βαθμό ανεξαρτησίας τους ή όχι.
Συγκεκριμένα:
Πίνακας Προμηθειών Συνεργάτη


Βελτίωση Εισοδημάτων μέσω Bonus
• Ετήσιο Bonus Κλάδου Αυτοκινήτων 4%-6% επί της ετήσιας αύξησης παραγωγής.
• Βonus διατήρησης μεγάλων χαρτοφυλακίων γενικών κλάδων και κλάδου αυτοκινήτου 1,5%-3%.
• Τριμηνιαία bonus παραγωγικότητας 5% σε επιλεγμένους κλάδους

Τριμηνιαίο Bonus Παραγωγικότητας



Bonus Αύξησης Παραγωγής κλ. Αυτοκινήτων 2019



Κλείνοντας, η κα Ρούσση ανέφερε ενδεικτικά ότι επί συνόλου ετήσιων προμηθειών 132.000 ευρώ, τα bonus παραγωγικότητας μπορούν να ανέλθουν σε 22.650 ευρώ, αυξάνοντας έτσι κατά 35% την τελική προμήθεια επί του χαρτοφυλακίου των συνεργατών.

Μαρίνα Δρακάτου
περιοδικό ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης