Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Η συνεργασία με τους Εργατικούς αποτελεί τον μόνο τρόπο για ένα ομαλό Brexit

May: Η συνεργασία με τους Εργατικούς αποτελεί τον μόνο τρόπο για ένα ομαλό Brexit
Η συνεργασία με το Εργατικό Κόμμα αποτελεί τον μόνο τρόπο για να εξασφαλιστεί ένα ομαλό Brexit, δήλωσε η Theresa May
Η συνεργασία με το Εργατικό Κόμμα αποτελεί τον μόνο τρόπο για να εξασφαλιστεί ένα ομαλό Brexit, δήλωσε σήμερα (3/4/2019) ενώπιον της Βουλής των Κοινοτήτων η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May.
Όπως δήλωσε συγκεκριμένα, η συνεργασία με την αντιπολίτευση «είναι ο μόνος τρόπος για να παραδοθεί το ήπιο, ομαλό Brexit που υποσχεθήκαμε και για τον οποίο ψήφισε ο βρετανός λαός».
Υποστήριξε την απόφασή της λέγοντας ότι ορισμένοι από τους συναδέλφους στο Συντηρητικό Κόμμα αρνήθηκαν να υποστηρίξουν τη Συμφωνία Αποχώρησης, η οποία απορρίφθηκε τρεις φορές στο Κοινοβούλιο.
Η ίδια τόνισε ότι θέλει μια αποχώρηση στις 22 Μαΐου 2019.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η May υπογράμμισε επίσης ότι καλύτερα να μην υπάρξει συμφωνία, από το να υπάρξει μία κακή συμφωνία, προσθέτοντας ωστόσο ότι «έχουμε μία καλή συμφωνία».
Σε επιστολή που απεστάλη στους Συντηρητικούς βουλευτές, η May επαναλαμβάνει ότι η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση με μια συμφωνία εξακολουθεί να είναι η καλύτερη δυνατή λύση.
Ωστόσο, η πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι προκειμένου να επικυρωθεί μια συμφωνία στο κοινοβούλιο, απαιτείται περαιτέρω παράταση του Άρθρου 50 και συνεργασία με το Εργατικό Κόμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης