Τελευταία Νέα
Κοινωνία

OME-OTE: Δεν αποδεχόμαστε τελεσίγραφα - Δεν μπορούν τα bonus τους να εκτελούνται εις βάρος των εργαζομένων

tags :
OME-OTE: Δεν αποδεχόμαστε τελεσίγραφα - Δεν μπορούν τα bonus τους να εκτελούνται εις βάρος των εργαζομένων
Η ΟΜΕ - ΟΤΕ συναντήθηκε σήμερα (3/4/2019) με τη διοίκηση του ΟΤΕ.
Αυστηρό μήνυμα προς τη διοίκηση του ΟΤΕ έστειλε η Ομοσπονδία Εργαζομένων (ΟΜΕ-ΟΤΕ), σχετικά με το θέμα της φυσικής ασφάλειας και τα σενάρια που έχουν διαρρεύσει αναφορικά με τον ενδεχόμενο μετασχηματισμό της εταιρείας.
Σύμφωνα με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, για το θέμα της φυσικής ασφάλειας και το μέλλον των εργαζομένων η διοίκηση παρέμεινε αδιάλλακτη στην αρχική της θέση.
Όπως αναφέρει, «σχετικά με τα σενάρια που έχουν διαρρεύσει, αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις, διατηρώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί και δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους εργαζόμενους και την εταιρεία».
Η ΟΜΕ-ΟΤΕ διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν αποδέχεται τελεσίγραφα, δεν διαπραγματεύεται απολύσεις και πως σύσσωμη παραμένει σθεναρά απέναντι σε αυτές τις θέσεις «και τις μεθοδεύσεις της διοίκησης, που διαταράσσουν το εργασιακό κλίμα και φέρνουν πίσω την εταιρεία.
Δεν μπορούν τα bonus τους και τα παχυλά συμβόλαιά τους να διαμορφώνονται και να εκτελούνται σε βάρος των εργαζομένων» υποστηρίζει και συγκαλεί άμεσα το δ.σ. της, ώστε να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα και να λάβει αποφάσεις.
Σημειώνεται ότι η ΟΜΕ - ΟΤΕ συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση του ΟΤΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης