Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ακρίτας: Στις 25/4 η ΕΓΣ για ΑΜΚ έως 12,163 εκατ. ευρώ

tags :
Ακρίτας: Στις 25/4 η ΕΓΣ για ΑΜΚ έως 12,163 εκατ. ευρώ
Ακρίτας: Στις 25/4 η ΕΓΣ για ΑΜΚ έως 12,163 εκατ. ευρώ
Στις 25 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της "ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε." με αντικείμενο, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με την καταβολή μετρητών έως ποσού 12,163 εκατ. ευρώ και την έκδοση προνομιούχων μετοχών και με την κεφαλαιοποίηση δανειακών υποχρεώσεων της εταιρίας έως ποσού 4,530 εκατ. ευρώ με την έκδοση προνομιούχων μετοχών χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας "ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε." με την από 4/4/2019 απόφασή του καλεί τους μετόχους της εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 25η Απριλίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη, οδός Σωκράτη Οικονόμου 3, στην  αίθουσα εκδηλώσεων, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

-Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας α) με την καταβολή μετρητών έως ποσού 12,163 εκατ. ευρώ και την έκδοση προνομιούχων μετοχών ονομαστικής αξίας  ενός (1) ευρώ εκάστη, χωρίς δικαίωμα ψήφου, με δικαίωμα μετατροπής τους σε κοινές  ονομαστικής αξίας ενός (1) ευρώ εκάστη και β) με την κεφαλαιοποίηση δανειακών υποχρεώσεων της εταιρίας έως ποσού 4,530 εκατ. ευρώ με την έκδοση προνομιούχων μετοχών χωρίς δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας ενός (1) ευρώ εκάστη, με δικαίωμα μετατροπής τους σε κοινές, ονομαστικής αξίας ενός (1) ευρώ εκάστη, και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.
Η ανωτέρω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προτείνεται να πραγματοποιηθεί με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων σύμφωνα με την Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που παρατίθεται κατωτέρω.
-Έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ προς την Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τα άρθρα 27 παρ. 1 ν. 4548/2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης