Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος May: Δεν έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (8/4) ενδεικτικές ψηφοφορίες για το Brexit

Εκπρόσωπος May: Δεν έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (8/4) ενδεικτικές ψηφοφορίες για το Brexit
Δεν έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (8/4) ενδεικτικές ψηφοφορίες για το Brexit, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May
Η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για τη διεξαγωγή ψηφοφοριών σχετικά με διάφορες επιλογές του Brexit στο κοινοβούλιο τη Δευτέρα (8/4), δήλωσε σήμερα (4/4/2019) ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May.
Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η Βρετανία χρειάζεται να εκπονήσει ένα σχέδιο για τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να προχωρήσει το Brexit σε επιστολή προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Donald Tusk, τουλάχιστον μία ημέρα πριν από τη σύνοδο κορυφής της 10ης Απριλίου.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος είχε δηλώσει πως οι βουλευτές διακινδυνεύουν να «δέσουν» τα χέρια της May στις διαπραγματεύσεις εάν περάσουν ένα νομοσχέδιο που θα την αναγκάσει να αναζητήσει μια περαιτέρω καθυστέρηση του Brexit, ώστε να αποτραπεί μια έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ στις 12 Απριλίου χωρίς συμφωνία.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι το νομοσχέδιο, το οποίο συζητείται σήμερα, θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο ενός «no-deal Brexit».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης