Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kudlow (Λ. Οίκος): Οι εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ - Κίνας θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα

Kudlow (Λ. Οίκος): Οι εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ - Κίνας θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα
ΗΠΑ και Κίνα θα συνεχίσουν τις συνομιλίες τους την επόμενη βδομάδα με τηλεδιάσκεψη, δήλωσε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Larry Kudlow
Οι Αμερικανοί και Κινέζοι διαπραγματευτές για το εμπόριο θα συνεχίσουν τις συνομιλίες τους την επόμενη βδομάδα με τηλεδιάσκεψη, καθώς προσπαθούν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επίλυση ενός εμπορικού πολέμου που μετρά εννέα μήνες, δήλωσε σήμερα (5/4/2019) ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Larry Kudlow.
Ο αντιπρόεδρος της κινεζικής κυβέρνησης, Liu He, συναντήθηκε με τον Εμπορικό Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ, Robert Lighthizer, και τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, Steven Mnuchin, για μια τρίτη ημέρα σήμερα.
Χθες, ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, σημείωσε ότι επετεύχθη πρόοδος στις συνομιλίες και είπε ότι μια συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.
Ο Kudlow, μιλώντας στην τηλεόραση του «Bloomberg», δήλωσε ότι ο Liu έπρεπε να επιστρέψει στο Πεκίνο μετά τις σημερινές συνομιλίες, αλλά τόνισε ότι οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να επιλύσουν τις υπόλοιπες διαφορές μέσω τηλεδιάσκεψης.
«Δεν υπάρχει καμία χαλάρωση, αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία», δήλωσε ο Kudlow.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης