Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Παπανδρέου: Η προσπάθεια του Τσίπρα να διεμβολίσει το ΚΙΝΑΛ συσπείρωσε το κόμμα

Ν. Παπανδρέου: Η προσπάθεια του Τσίπρα να διεμβολίσει το ΚΙΝΑΛ συσπείρωσε το κόμμα
Κύριο ζητούμενο είναι η οικονομική ανάπτυξη, η βελτιωση της οικονομικής καθημερινότητας του πολίτη ενώ χρειάζονται και οι ισχυρές δημόσιες επενδύσεις
«Η προσπάθεια άλωσης της Κεντροαριστεράς έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα και οδήγησε στη συσπείρωση του Κινήματος Αλλαγής» τονίζει ο Νίκος Παπανδρέου που μετέχει σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.
Σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής ο Ν. Παπανδρέου υπογραμμίζει ότι «οι απερχόμενες εκλογές είναι οι σημαντικότερες μετά το 1979» ωστόσο θεωρεί λάθος την ανάδειξή τους σε δημοψήφισμα για τις εσωτερικές εξελίξεις.
«Το 80% των νόμων που διέπουν την καθημερινότητα μας ψηφίζεται στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όχι στο εθνικό, ενώ και το 80% των κονδυλίων για την ανάπτυξη της χώρας , στην ενέργεια, τα δίκτυα, τις μεταφορές και τον πρωτογενή τομές περνά από τις Βρυξέλλες» αναφέρει χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί να ευημερίσει μόνο μέσα σε μια ενωμένη Ευρώπη».
Ερωτηθείς ποιος είναι ο βασικός του στόχος εάν εκλεγεί υπογραμμίζει ότι «κύριο ζητούμενο είναι η οικονομική ανάπτυξη και η βελτιωση της οικονομικής καθημερινότητας του πολίτη ενώ χρειάζονται και οι ισχυρές δημόσιες επενδύσεις».
Αναφερόμενος στο Κίνημα Αλλαγής και την παρουσία του στις εκλογές ο Νίκος Παπανδρέου υποστηρίζει πως «στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι το διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές» τονίζοντας ότι η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να διεμβολίσει το Κίνημα Αλλαγής απέτυχε και οδήγησε στα αντίθετα αποτελέσματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης