Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω εκτέλεσης εργασιών από την ΕΥΑΘ

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω εκτέλεσης εργασιών από την ΕΥΑΘ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 19:00 σε τμήμα της οδού Εγνατίας του δήμου Θεσσαλονίκης
Σειρά κυκλοφορικών ρυθμίσεων έχουν  τεθεί σε ισχύ από το πρωί της Κυριακής 7/4  βράδυ σε τμήμα της οδού Εγνατίας του δήμου Θεσσαλονίκης,  λόγω εκτέλεσης έργων κατασκευής νέου αγωγού ύδρευσης για την εναλλακτική υδροδότηση του κέντρου της πόλης, από την Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.
Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, μέχρι το απόγευμα στις 19:00 ισχύουν τα εξής:
- Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά της οδού Εγνατίας, από τη συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου.
-Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων με προσωρινή αντιδρόμηση μέρους του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς Δυτικά.
-Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας.
Τέλος, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης