Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους
Η Χρυσή Αυγή από την δεκαετία ακόμη του 1990 όταν πρώτη φορά παρουσιάστηκε το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως στην Πατρίδα μας
Την «άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας» ζητά στο άρθρο του «Χρυσή Αυγή - Πολιτικές θέσεις» ο γ.γ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
«Η Χρυσή Αυγή από την δεκαετία ακόμη του 1990 όταν πρώτη φορά παρουσιάστηκε το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως στην Πατρίδα μας, είχε επισημάνει το πρόβλημα!
Τότε όλοι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν σήμερα τους πατριώτες και δήθεν ανησυχούν για το ζήτημα όχι μόνον δεν έδιναν σημασία, αλλά κατηγορούσαν σε κάθε ευκαιρία την Χρυσή Αυγή ότι είχε θέσεις ρατσιστικές.
Το πρόβλημα αυτό, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν εμφανίστηκε με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Εκφράζοντας απροκάλυπτα τα εθνομηδενιστικά ιδεολογήματα στα οποία πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ είχε το θράσος και τον κυνισμό να μιλήσει για πολιτική των ανοικτών συνόρων, αλλά στην πραγματικότητα η πολιτική αυτή υπήρχε στην Πατρίδα μας και επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ και επί των ημερών της ΝΔ.
Τέλος Μαρτίου και συνεχίζεται χωρίς καμία ιδιαίτερη κινητοποίηση από τις αρχές ασφαλείας, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, η παράνομη είσοδος - εισβολή λαθρομεταναστών από τον Έβρο.
Μάλιστα η δημοσιογράφος της Θράκης κα. Μαρτίδου, ανέβασε αποδεικτικό υλικό στο διαδίκτυο, στο οποίο φαίνεται καθαρά ότι περνούν στην Ελλάδα κυριολεκτικά ανενόχλητοι!
Εάν συνεχιστούν έτσι τα πράγματα, μέσα στους επόμενους μήνες οπότε και οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν, αναμένεται μεγάλη κλιμάκωση του προβλήματος.
Δεν είναι όμως μόνον αυτό… Το θέμα είχε και μία άλλη διάσταση ιδιαίτερα επικίνδυνη για την Πατρίδα μας.
Όπως απεκάλυψε η Ουγγρική εφημερίδα Magyar Nemzet ένας τζιχαντιστής, ο Χασάν Φ., έχει συλληφθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, έχοντας στην κατοχή του… πλαστό (;) ελληνικό διαβατήριο.
Ο πρώην (;) τρομοκράτης του ISIS , συριακής καταγωγής, στο δικαστήριο την Κυριακή στην Ουγγαρία δήλωσε πως είναι πρόθυμος να αποκαλύψει λεπτομέρειες αναφορικά με τις διασυνδέσεις του με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, υπό τον όρο ότι όλοι οι αστυνομικοί θα αποχωρούσαν από το δικαστήριο.
Από τον φόβο, όμως, ότι ενδεχομένως να σχεδίαζε να κρατήσει ομήρους, ο αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που βρισκόταν στον χώρο, απέρριψε το αίτημα του πρώην τζιχαντιστή. Επίσης η Ουγγρική εφημερίδα στο δημοσίευμα της αναφέρεται σε πηγές των βελγικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις οποίες ο κρατούμενος τζιχαντιστής είχε κάνει τρία ταξίδια στο Βέλγιο με τα χαρτιά που έλαβε από την Ελλάδα.
Παντρεμένος με πέντε παιδιά, ο Χασάν Φ., έλαβε άσυλο στην Ελλάδα το 2016, όπου και διαμένει η οικογένειά του.
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν το ελληνικό διαβατήριο, το οποίο είχε στην κατοχή του ο τζιχαντιστής, ήταν πλαστό ή γνήσιο; Και εάν ήταν γνήσιο ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις του παρακράτους, που έχουν ανοίξει τα σύνορα της χώρας σε επικίνδυνος τρομοκράτες ισλαμιστές;
Από την άλλη πλευρά, ο επικεφαλής του Τμήματος Μεταναστεύσεως του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Αμπντουλάχ Αγιάζ, δήλωσε:
«Η δίκαιη κατανομή των βαρών είναι απαραίτητη για ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία μας και τους μετανάστες.
Η Τουρκία φιλοξενεί σχεδόν 4,8 εκατομμύρια μετανάστες…»
Η δήλωση αυτή του Τούρκου Αξιωματούχου των Υπουργείου Εξωτερικών είναι στην πραγματικότητα μία ευθεία απειλή κατά της Ελλάδος, γιατί εάν η Τουρκία αποφασίσει να “πλήξει” την Ελλάδα με ένα κύμα λαθρομεταναστών, τότε η ελληνική κοινωνία κυριολεκτικά θα διαλυθεί και η Ελλάδα θα μεταβληθεί σε μία κοινωνική ζούγκλα.
Μία η λύση την οποία καλούνται όλοι οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές να στηρίξουν ενάντια στον πλούσια χρηματοδοτημένο από τον Σόρος ψευτοανθρωπιστών εθνομηδενιστών:
Να κλείσουμε τα σύνορα, να προστατεύσουμε την Ελλάδα για να μη μεταβληθεί σε έναν πολυεθνικό πολτό για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης