Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Η May θα ζητήσει παράταση του Brexit για να συνεχίσει τις συνομιλίες με τους Εργατικούς

Βρετανία: Η May θα ζητήσει παράταση του Brexit για να συνεχίσει τις συνομιλίες με τους Εργατικούς
Η Theresa May θα πει στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι ζητά μια παράταση του Brexit για να συνεχίσει τις συνομιλίες με το Εργατικό Κόμμα, δήλωσε ο εκπρόσωπός της
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, θα πει στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι ζητά μια παράταση του Brexit για να συνεχίσει τις συνομιλίες με το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα, ώστε να εξασφαλίσει την έγκριση του κοινοβουλίου για τη συμφωνία της, δήλωσε σήμερα (9/4/2019) ο εκπρόσωπός της.
Η May θα συναντηθεί σήμερα με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Angela Merkel, και τον Γάλλο πρόεδρο, Emmanuel Macron, εν όψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, κατά τηη οποία θα διαπιστώσει εάν οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι πρόθυμοι να της παραχωρήσουν άλλη μια αναβολή του Brexit.
«Έγραψε στην επιστολή της (προς την ΕΕ) ότι διεξάγει διακομματικές συζητήσεις με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, σε μια προσπάθεια να αναζητήσει μια λύση που να μπορεί να εξασφαλίσει μια σταθερή πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.
Οι διαπραγματεύσεις αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη...
Διεξάγονται σήμερα περαιτέρω συζητήσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.
«Η πρωθυπουργός θα μπορέσει να επικαλεστεί αυτές τις συνομιλίες, θα μπορέσει επίσης να μιλήσει για το γεγονός ότι παραμένει βέβαιο ότι υπάρχει πλειοψηφία στο κοινοβούλιο για μια αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση με συμφωνία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης