Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σγουρός: Στο Μάτι συναντήθηκε η ανικανότητα

Γ. Σγουρός: Στο Μάτι συναντήθηκε η ανικανότητα
Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής στον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον»
Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο Έψιλον φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σγουρός και απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα που τέθηκαν για το σήμερα και το αύριο της Περιφέρειας Αττικής.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για :
 
Τα λάθη σε Μάτι και Μάνδρα

Στο Μάτι και στη Μάνδρα έγιναν σοβαρά λάθη. Ειδικά στο Μάτι συναντήθηκε η ανικανότητα. Είδαμε και τα εισαγγελικά πορίσματα τι γράφουν, αυτοί που έπρεπε να είναι παρόντες και παρούσες ήταν δυστυχώς απόντες και απούσες. Εμείς δώδεκα χρόνια ήμασταν «απίκο» σε όλα τα προβλήματα και τις θεομηνίες. Οι θέσεις ευθύνης θέλουν αφοσίωση.
 
Για το χάος με τις ευθύνες

Η διάχυση της ευθύνης σε πολλούς φορείς και η συναρμοδιότητα αποτελεί ανάχωμα στην επίλυση των προβλημάτων. Το κράτος που νομοθετεί έχει ευθύνη για όλο αυτό το νομοθετικό χάος. Πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ευρώπης που γίνεται αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων και ακολουθείται πολιτική συνοχής.
 
Για τη σχέση με τα κόμματα

Δεν μπερδεύω το κόμμα με την Αυτοδιοίκηση. Είναι το μεγαλύτερο λάθος να συγχέεις το κόμμα με την Αυτοδιοίκηση. Αυτό σημαίνει εξάρτηση. Εμείς δεν απολογούμαστε σε κανένα κόμμα και δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανένα κόμμα. Οι ανθυποψήφιοί μου είναι κομματικοί εντολοδόχοι και αυτό μόνο προβλήματα συνεπάγεται.

Για τη δημόσια τηλεόραση

Δεν με έχουν φωνάξει ούτε μία φορά στα πέντε χρόνια. Τη δημόσια τηλεόραση την πληρώνουμε όλοι οι πολίτες, όμως δυστυχώς δεν φροντίζουν να ακούγονται όλες οι απόψεις. Υπάρχει μονομέρεια και προπαγάνδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης