Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος για Novartis: Στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση με εμπλοκή δικαστικών

Λοβέρδος για Novartis: Στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση με εμπλοκή δικαστικών
Πρόκειται για πολιτική σκευωρία με οικονομική συναλλαγή υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος
Για στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση με εμπλοκή δικαστικών έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος καλείται να καταθέσει στους αρμόδιους εισαγγελείς – εφόσον αρθεί η βουλευτική του ασυλία – ως ύποπτος για την πράξη της παθητικής δωροδοκίας.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Λοβέρδος έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία με οικονομική συναλλαγή.
Ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι όσα του καταλογίζονται, θα καταρρεύσουν ενώ τόνισε ότι θα είναι ο πρώτος που θα ψηφίσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας.
«Επί 2,5 χρόνια δεν έχει βρεθεί τίποτα σε βάρος μου» είπε ο κ.Λοβέρδος, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε είχε δεχθεί στο γραφείο του τον Κωνσταντίνο Φρουζή.
«Είναι ψέματα ότι ερχόταν ο κ. Φρουζής στο γραφείο μου.
Δεν είχε έρθει ποτέ!», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος υπογράμμισε πως όλες οι διαδικασίες για την τιμολόγηση φαρμάκων, στη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας, έγιναν απολύτως νόμιμα, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
«Έχω την τιμή να είμαι ο πρώτος που σταμάτησε δραστικά την σπατάλη εκατομμυρίων από την αχρείαστη συνταγογράφηση φαρμάκων», είπε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με τις ενδείξεις για παθητική δωροδοκία, ξεκαθάρισε πως το πρόσωπο που είπε ότι τον δωροδοκούσε, του ήταν άγνωστο.
Υποστήριξε πως όλα τα φάρμακα στη θητεία του στο Υπουργείο Υγείας τιμολογούνταν με βάση τις χαμηλότερες τιμές τους στις χώρες της Ε.Ε., ενώ ακολουθούνταν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
«Συντηρείται μία συζήτηση βασισμένη σε μπούρδες και συκοφαντίες» ανέφερε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος επανέλαβε πως θα είναι ο πρώτος που θα ψηφίσει την άρση της ασυλίας του, δεσμευόμενος πως δεν θα χρησιμοποιήσει κανένα μέσο για να σταματήσει τη διαδικασία.
«Έχω κάνει τρεις μηνύσεις στους ψευδομάρτυρες και θα κάνω κι άλλες» τόνισε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος αφού χαρακτήρισε την υπόθεση πολιτική σκευωρία με οικονομική συναλλαγή, εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Μαξίμου, λέγοντας πως «είναι στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση, με εμπλοκή δικαστικών» και καταλογίζοντας σκοπιμότητα ενόψει εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης