Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Η βρετανική κυβέρνηση παραμένει αντίθετη σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit

May: Η βρετανική κυβέρνηση παραμένει αντίθετη σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit
Δεν έχει αλλάξει η αντίθεση της βρετανικής κυβέρνησης στη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit, δήλωσε η Theresa May
Δεν έχει αλλάξει η αντίθεση της βρετανικής κυβέρνησης στη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit, δήλωσε σήμερα (10/4/2019) η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May.
Η May εκτίμησε, ωστόσο, ότι ορισμένοι βουλευτές θα προσπαθήσουν να πιέσουν για ένα νέο δημοψήφισμα κατά τη διαδικασία επικύρωσης της συμφωνίας εξόδου της χώρας από την ΕΕ.
Η «Daily Telegraph» ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η May εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει στους βουλευτές να ψηφίσουν σχετικά με το αν θα διεξαχθεί μια επιβεβαιωτική δημόσια ψηφοφορία για τη συμφωνία της για το Brexit, σε μια προσπάθεια να επιλύσει το αδιέξοδο στις συνομιλίες με το Εργατικό Κόμμα.
Ερωτηθείσα από βουλευτή αν η May έκανε την εν λόγω πρόταση κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με τους Εργατικούς, η Βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε:
«Η θέση μου για ένα δεύτερο δημοψήφισμα, η θέση της κυβέρνησης, δεν έχει αλλάξει».
«Όταν καταλήξουμε σε μια συμφωνία, θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η νομοθεσία θα περάσει από αυτό το Σώμα.
Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι σε αυτό το Σώμα που επιθυμούν να πιέσουν για το ζήτημα αυτό καθώς θα επικυρώνεται η νομοθεσία», πρόσθεσε η May.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης