Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ισχυρή πτώση 7% για Ιντρακόμ με αυξημένο όγκο – Υποχωρεί 5% η Κέκροψ

tags :
Ισχυρή πτώση 7% για Ιντρακόμ με αυξημένο όγκο – Υποχωρεί 5% η Κέκροψ
Η Ιντρακόμ από την αρχή του έτους ενισχύεται 54% χωρίς τις σημερινές απώλειες, η Κέκροψ 32%, η Ιντρακόμ Κατασκευές 36% και η Ιντραλότ 19%
Μεγάλες απώλειες καταγράφει η μετοχή της Ιντρακόμ και στη σημερινή συνεδρίαση υποχωρώντας άνω του 7% με όγκο 540 χιλ. τεμάχια.
Η μετοχή είχε υποχωρήσει 8% στη χθεσινή (9/4) συνεδρίαση επίσης με μεγάλο όγκο συναλλαγών.
Σημαντικές απώλειες καταγράφει και μετοχή της Κέκροψ κατά 5% ενώ χθες είχε υποχωρήσει 9,4%.
Μικρότερες απώλειες καταγράφει η μετοχή της Ιντρακόμ Κατασκευές κατά 3,8%, υποχωρώντας ωστόσο για 4η συνεχόμενη συνεδρίαση ενώ η Ιντραλότ υποχωρεί 1,5%.
Σημειώνεται πως οι μετοχές έχουν καταγράψει αξιόλογη άνοδο το τελευταίο διάστημα ειδικά η Ιντρακόμ, αλλά κάποιοι σημειώνουν πως δεν αποκλείεται η υποχώρηση να σχετίζεται με την απόφαση που περιμένει η Κέκροψ για τα διεκδικούμενα ακίνητα και η οποία δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα.
Ωστόσο, δεν μπορούν αυτές οι φήμες να επαληθευτούν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν αποκλείουν αρνητικά αποτελέσματα από την Ιντραλότ τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν περαιτέρω την καθαρή θέση του ομίλου.
Υπάρχουν βέβαια και οι απόψεις που κάνουν λόγο για ισχυρή άνοδο από την αρχή του έτους και δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν έστω και κάπως βίαια να πάρουν τα κέρδη τους.
Η Ιντρακόμ από την αρχή του έτους ενισχύεται 54% χωρίς τις σημερινές απώλειες, η Κέκροψ 32%, η Ιντρακόμ Κατασκευές 36% και η Ιντραλότ 19%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης