Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σγουρός: Με τον αραμπά η απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων

Γ. Σγουρός: Με τον αραμπά η απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων
Δηλώσεις του κ. Σγουρού στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky
Φιλοξενούμενος του Άκη Παυλόπουλου στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» στον Blue Sky ήταν ο Γιάννης Σγουρός.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για:
 
Την απορροφητικότητα από το ΠΕΠ Αττικής

Εμείς παραδώσαμε το προηγούμενο ΠΕΠ (2007-2013) σε απορρόφηση 85% και σήμερα το ΠΕΠ Αττικής έχει απορρόφηση 25%. Η Αττική είναι πίσω σε απορροφητικότητα από άλλες Περιφέρειες όπως π.χ. η Κεντρική Μακεδονία. Παράλληλα βασικοί άξονες για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία άργησαν πολύ να ενεργοποιηθούν και είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
 
Το Πεδίο του Άρεως

Το παραδώσαμε σε πολύ καλή κατάσταση ωστόσο τα πρώτα δύο τρία χρόνια δεν το πρόσεξαν με αποτέλεσμα να υποβαθμιστεί. Η αρμοδιότητα για τη διαχείρισή του πρέπει να περιέλθει, όπως έχω προτείνει πολλές φορές, στον Δήμο της Αθήνας που έχει προσωπικό καθαριότητας και πρασίνου για να το συντηρεί και τη Δημοτική Αστυνομία για να το επιτηρεί, όπως συμβαίνει με όλα τα μεγάλα πάρκα σε όλο τον κόσμο.
 
Για το εάν παίζει ρόλο για την επιτυχία ενός αιρετού μια φίλα διακείμενη κυβέρνηση

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου πέρασαν πολλές και διαφορετικές  κυβερνήσεις. Είτε ανήκα στον ίδιο πολιτικό χώρο, είτε όχι, η πολιτική μας και η στάση μας απέναντι στην κεντρική διοίκηση ήταν ίδια. Γι’ αυτό και πετύχαμε. Αντίθετα την περίοδο 2014-2019 η κα Δούρου παρά το ό,τι είχε μια κυβέρνηση που της έκανε όλα τα χατίρια, απέτυχε διότι ταυτίστηκε απόλυτα με το κόμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης