Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Andersen αποκτά παρουσία στην Ελλάδα με Έλληνες συνεργάτες

tags :
Η Andersen αποκτά παρουσία στην Ελλάδα με Έλληνες συνεργάτες
Η Andersen αποκτά παρουσία στην Ελλάδα με Έλληνες συνεργάτες
Η επέκταση της Andersen συνεχίζεται δυναμικά σε όλη την Ευρώπη, και όπως ανακοινωθηκε σήμερα, οι έως τώρα συνεργαζόμενες με την Andersen Global εταιρείες, UNITYFOUR και Πιστιόλης - Τριαντάφυλλος & Συνεργάτες, γίνονται πλέον επίσημα μέλη του παγκόσμιου οργανισμού και θα υιοθετήσουν το όνομα Andersen στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Όπως επισημάνθηκε σήμερα σε εκδήλωση σε δημοσιογράφους, η Andersen Tax Ελλάδας και η Andersen Tax Κύπρου, οι οποίες προηγουμένως έφεραν την επωνυμία UNITYFOUR, εξυπηρετούν πελάτες σε διεθνές και τοπικό επίπεδο και εξειδικεύονται στην παροχή φορολογικών και λογιστικών υπηρεσιών, υπηρεσιών Φ.Π.Α, μισθοδοσίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η UNITYFOUR έχει αναγνωριστεί ως «Recommended Firm» από το World Tax για τα έτη 2016, 2017 και 2018.
Ο Νίκος Σιακαντάρης θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Andersen Tax στην Ελλάδα, ενώ ο Νάκης Κυπριανού θα είναι ο επικεφαλής της Andersen Tax στην Κύπρο.
«Η έως τώρα συνεργασία μας με την Andersen Global, επιβεβαίωσε τις κοινές μας αξίες και το κοινό όραμά μας», δήλωσε ο Νίκος Σιακαντάρης. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι αξίες μας, όπως η άριστη εξυπηρέτηση, η ακεραιότητα και η αντιμετώπιση όλων των πελατών μας ως μέλη μια ευρύτερης οικογένειας, δεν είναι μόνο διαχρονικές αλλά είναι αυτό που τελικά αναζητούν οι πελάτες από μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών».
«Θα συνεχίζουμε να βοηθούμε τους πελάτες μας να πετυχαίνουν σε ένα πολύπλοκο και συνεχώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον», δήλωσε ο Νάκης Κυπριανού.
«Η προσπάθεια αυτή θα ενισχυθεί μέσω του παγκόσμιου δικτύου αξιόπιστων συμβούλων και επαγγελματιών».
Η Πιστιόλης - Τριαντάφυλλος & Συνεργάτες, θα δραστηριοποιείται πλέον με το όνομα Andersen Legal στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να παρέχει νομικές υπηρεσίες σε εταιρείες και ιδιώτες, σε θέματα εργατικού, εμπορικού, αστικού δικαίου, εταιρικής διακυβέρνησης, telecommunication, media & technology (TMT) καθώς επίσης real estate και κατασκευών.
Ο Θεόδωρος Πιστιόλης και ο Αναστάσιος Τριαντάφυλλος θα ηγηθούν του γραφείου της Andersen Legal στην Ελλάδα.
«Εδώ και χρόνια κατέχουμε ηγετική θέση στην Ελλάδα. Με απλά λόγια, έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες και παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες νομικές συμβουλές.
Αυτό αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο μέσω της συνεργασίας μας με κορυφαίους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο από το δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών της Andersen Global», πρόσθεσαν ο Θεόδωρος Πιστιόλης και ο Αναστάσιος Τριαντάφυλλος.  
«Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεργαστεί με τον Νίκο, τον Νάκη, τον Θοδωρή και τον Τάσο και έχουμε εντυπωσιαστεί από την εμπειρία τους και τη βαθιά γνώση που διαθέτουν για την αγορά» δήλωσε ο Mark Vorsatz, πρόεδρος της Andersen Global και Διευθύνων Σύμβουλος της Andersen Tax LLC. «Η UNITYFOUR και η Pistiolis - Triantafyllos & Associates είναι δύο κορυφαίες εταιρείες και είμαι περήφανος που πλέον θα δραστηριοποιούνται ως Andersen στην Ελλάδα.
Η Andersen Global είναι μια διεθνής ένωση νομικά ανεξάρτητων εταιρειών - μελών, που απαρτίζονται από φορολογικούς και νομικούς συμβούλους σε όλο τον κόσμο.
Η Andersen Global ιδρύθηκε το 2013 από την αμερικανική εταιρεία Andersen Tax LLC και διαθέτει περισσότερους από 4,000 επαγγελματίες παγκοσμίως, με παρουσία μέσω των εταιρειών μελών της και των συνεργαζόμενων εταιρειών σε 136 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης