Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

«ΑΞΙΑγάπητη» εταιρία επενδυτικών και χρηματιστηριακών υπηρεσιών παίζει βρώμικα παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδος

«ΑΞΙΑγάπητη» εταιρία επενδυτικών και χρηματιστηριακών υπηρεσιών παίζει βρώμικα παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδος
Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι βρίσκεται η «ΑΞΙΑγάπητη» εταιρία στο σκοπευτικό του bankingnews....τα βρώμικα παιχνίδια θα έρθουν στο φως
Υπάρχει μια «ΑΞΙΑγάπητη» εταιρία επενδυτικών και χρηματιστηριακών υπηρεσιών που παίζει βρώμικα παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδος.
Η διοικητική τους ομάδα εμφανίζεται ως κήνσορας της ηθικής στο investment banking αλλά πρόκειται περί ατόμων επικίνδυνων, υπονομεύουν ανταγωνιστές, συκοφαντούν προσωπικότητες, παραπληροφορούν funds για έλληνες τραπεζίτες και προσπαθούν με δόλια μέσα και πατώντας «επί πτωμάτων» να κερδίσουν εις βάρος των άλλων.
Με τις «Ενέργειες» τους έκαναν το εξής παράνομο, ανήθικο και αντιεπαγγελματικό.
Για μια μεγάλη δουλειά ελληνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στην Ενέργεια και προσφάτως έκλεισε deal και στο Ισραήλ πήραν μεγάλη προμήθεια και από την εν λόγω εταιρία αλλά και από το fund που διαμεσολάβησαν ώστε να έρθει ως επενδυτής – χρηματοδότης.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό, συκοφαντούν συστηματικά τραπεζίτες – και ενώ λειτουργούν στον τραπεζικό τομέα – διαρρέουν ότι υπάρχει τραπεζίτης που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης και παραπληροφορούν συκοφαντώντας άλλα τραπεζικά στελέχη που ετοιμάζονται να κάνουν συμφωνίες.
Π.χ. τραπεζίτης ετοιμάζει σημαντικό deal και έσπευσε η εν λόγω «ΑΞΙΑγάπητη» επενδυτική εταιρία να τον συκοφαντήσει και να ενημερώσει το fund για διάφορα ζητήματα τα οποία ωστόσο δεν ίσχυαν.
Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη ομάδα των ψιθυριστών συχνά πυκνά σε επαφές που είχε στο παρελθόν με τον Paulson βασικό μέτοχο σε ελληνικές τράπεζες, συκοφαντούσαν τραπεζικά στελέχη και την ίδια ώρα διπρόσωπα εμφανίζονταν στην Ελλάδα ως τιμητές των τραπεζιτών που κηλίδωναν με ψέματα και σκόπιμες ανακρίβειες.
Η «ΑΞΙΑγάπητη» επενδυτική και χρηματιστηριακή εταιρία έχει παίξει βρώμικα και στο εσωτερικό μέτωπο, δημιουργώντας προβλήματα και σε άλλες χρηματιστηριακές εταιρίες.
Με λάσπη, συκοφαντίες, βρώμικο και ύπουλο πόλεμο παίρνουν δουλειές από τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις εμφανιζόμενοι ως οι επαγγελματίες τεχνοκράτες που έχουν κώδικα αρχών.
Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι βρίσκεται η «ΑΞΙΑγάπητη» εταιρία στο σκοπευτικό του bankingnews.
Η επιχειρηματική αλητεία έχει ένα όριο.
Έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις.
Υπομονή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης