Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Space Hellas στο συνέδριο η Τράπεζα του Μέλλοντος

tags :
Η Space Hellas στο  συνέδριο η Τράπεζα του Μέλλοντος
Το SD-WAN είναι μια πρωτοπόρος τεχνολογία
Η Space Hellas, Cisco Gold Partner δίνει δυναμικό παρών στο διήμερο 24o Banking Forum ως μεγάλος χορηγός του συνεδρίου που διεξάγεται χθες και σήμερα 9 & 10/4 στην Αίγλη Ζαππείου.
Η εταιρεία παρουσιάζει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία δικτύωσης WAN, το Cisco SD-WAN και τις λύσεις που προσφέρει.
Ο Παύλος Γινατζής Datacom Solutions Specialist της Διεύθυνσης Δικτυακών Λύσεων της Space Hellas, πραγματοποιεί την ομιλία με θέμα, The SD-WAN (r)evolution!, σήμερα 10/4 κατά τη διάρκεια της 6ης ενότητας του συνεδρίου.
Στην ομιλία του αναλύει πως το SD-WAN μπορεί να βοηθήσει τον τραπεζικό τομέα, καθώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει κατά τον ψηφιακό του μετασχηματισμό είναι πολλές.
Η ανάγκη παροχής νέων, πρωτοπόρων υπηρεσιών και η προσπάθεια διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό, απαιτεί ισχυρές υποδομές δικτύου και αυξημένη απόδοση.
Οι παραδοσιακές τεχνολογίες δικτύωσης WAN παρουσιάζουν υψηλό κόστος, πολυπλοκότητα και δυσκολία στη μετάβαση στο Cloud.
Το SD-WAN είναι μια πρωτοπόρος τεχνολογία που αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα.
Παρέχει αυξημένη απόδοση στην διασύνδεση καταστημάτων και απομακρυσμένων σημείων, με χαμηλότερο κόστος, καθώς χρησιμοποιεί χαμηλότερου κόστους γραμμές διασύνδεσης.
Με την τεχνολογία SD-WAN παρέχεται στο κατάστημα απευθείας πρόσβαση στο Internet και στις Cloud υπηρεσίες, αυξάνοντας την απόδοσή τους και διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση στο Cloud.
Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και διαθεσιμότητα των κρίσιμων εφαρμογών, ενώ παράλληλα παρέχουν αυξημένο, κεντρικό έλεγχο στην κίνηση των δεδομένων. Τέλος, οι ενσωματωμένες τεχνολογίες ασφάλειας που περιλαμβάνονται στην λύση SD-WAN, εξασφαλίζουν την ακεραιότητα και ασφάλεια των δεδομένων, χωρίς να απαιτείται η προσθήκη επιπλέον συσκευών στο κατάστημα.
Η τεχνολογία SD-WAN θέλει να φέρει την επανάσταση στην δικτύωση WAN στον τομέα των επιχειρήσεων και να συμβάλλει σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.
Η Space Hellas είναι ο κατάλληλος συνεργάτης που μπορεί ο τραπεζικός οργανισμός να εμπιστευτεί για να ολοκληρώσει με επιτυχία το ταξίδι του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης