Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

H Andersen Tax επιστρέφει στην Ελλάδα και την Κύπρο

tags :
H Andersen Tax επιστρέφει στην Ελλάδα και την Κύπρο
Ο Νίκος Σιακαντάρης θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Andersen Tax στην Ελλάδα
Επίσημα μέλη του παγκόσμιου οργανισμού Andersen γίνονται πλέον οι εταιρείες UNITYFOUR και Πιστιόλης – Τριαντάφυλλος & Συνεργάτες, σηματοδοτώντας την επιστροφή του παγκόσμιου Οργανισμού στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.
H Andersen Tax Ελλάδας και η Andersen Tax Κύπρου, οι οποίες προηγουμένως έφεραν την επωνυμία UNITYFOUR, εξυπηρετούν πελάτες σε διεθνές και τοπικό επίπεδο και εξειδικεύονται στην παροχή φορολογικών και λογιστικών υπηρεσιών, υπηρεσιών Φ.Π.Α, μισθοδοσίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η UNITYFOUR έχει αναγνωριστεί ως «Recommended Firm» από το World Tax για τα έτη 2016, 2017 και 2018.
Ο Νίκος Σιακαντάρης θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Andersen Tax στην Ελλάδα, ενώ ο Νάκης Κυπριανού θα είναι ο επικεφαλής της Andersen Tax στην Κύπρο.
Η Πιστιόλης – Τριαντάφυλλος & Συνεργάτες θα δραστηριοποιείται πλέον με το όνομα Andersen Legal στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να παρέχει νομικές υπηρεσίες σε εταιρείες και ιδιώτες, σε θέματα εργατικού, εμπορικού, αστικού δικαίου, εταιρικής διακυβέρνησης, telecommunication, media & technology (TMT) καθώς επίσης real estate και κατασκευών. Ο Θεόδωρος Πιστιόλης και ο Αναστάσιος Τριαντάφυλλος θα ηγηθούν του γραφείου της Andersen Legal στην Ελλάδα.
Η Andersen Global είναι μια διεθνής ένωση νομικά ανεξάρτητων εταιρειών – μελών που απαρτίζονται από φορολογικούς και νομικούς συμβούλους σε όλο των κόσμο.
Η Andersen Global ιδρύθηκε το 2013 από την αμερικανική εταιρεία Andersen Tax LLC και διαθέτει περισσότερους από 4,000 επαγγελματίες παγκοσμίως με παρουσία μέσω των εταιρειών μελών της και των συνεργαζόμενων εταιρειών σε 136 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης