Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Δεν θα είναι εύκολη η επίτευξη ενός συμβιβασμού με τους Εργατικούς

May: Δεν θα είναι εύκολη η επίτευξη ενός συμβιβασμού με τους Εργατικούς
Η επίτευξη ενός συμβιβασμού με το Εργατικό Κόμμα δεν θα είναι εύκολη, δήλωσε η Theresa May
Η επίτευξη ενός συμβιβασμού με το Εργατικό Κόμμα δεν θα είναι εύκολη, αλλά οι δύο πλευρές πρέπει να συνεργαστούν για να φέρουν εις πέρας το Brexit, δήλωσε σήμερα (11/4/2019) η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε να καθυστερήσει το Brexit κατά έξι μήνες, ενώ η May επιδιώκει να καταλήξει σε συμφωνία με τους Εργατικούς, ώστε να περάσει η συμφωνία της από το κοινοβούλιο.
«Δεν είναι ένας συνηθισμένος τρόπος άσκησης βρετανικής πολιτικής...
Η επίτευξη συμφωνίας δεν θα είναι εύκολη, γιατί για να είναι επιτυχής θα απαιτήσει και από τις δύο πλευρές να κάνουν συμβιβασμούς», δήλωσε η May στο κοινοβούλιο.
«Ωστόσο, όσο δύσκολη και αν είναι από πολιτική άποψη, πιστεύω βαθιά ότι σε αυτή τη μοναδική κατάσταση όπου το Σώμα βρίσκεται σε αδιέξοδο, εναπόκειται στους δύο μπροστινούς πάγκους να επιδιώξουν να συνεργαστούν για να φέρουν εις πέρας αυτό που ψήφισε ο βρετανός λαός», πρόσθεσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός.
Μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων, η May δήλωσε ακόμη ότι η ΕΕ επανέλαβε ότι η Συμφωνία Απόσυρσης δεν μπορεί να ξανανοίξει.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός ανέφερε, επίσης, ότι η κυβέρνηση δεν έθεσε το ζήτημα ενός δεύτερου δημοψηφίσματος κατά τις συνομιλίες με το Εργατικό Κόμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης