Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn: H κυβέρνηση έχει επιδείξει προθυμία για συμβιβασμό σχετικά με το Brexit

tags :
Corbyn: H κυβέρνηση έχει επιδείξει προθυμία για συμβιβασμό σχετικά με το Brexit
Η κυβέρνηση έχει υποδηλώσει ότι μπορεί να είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί σε βασικούς τομείς που είχαν αποτρέψει το Εργατικό Κόμμα από το να υποστηρίξει τη συμφωνία της για το Brexit, δήλωσε ο Jeremy Corbyn
Η βρετανική κυβέρνηση έχει υποδηλώσει ότι μπορεί να είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί σε βασικούς τομείς που είχαν αποτρέψει το Εργατικό Κόμμα από το να υποστηρίξει τη συμφωνία της για το Brexit, δήλωσε σήμερα (11/4/2019) ο ηγέτης των Εργατικών, Jeremy Corbyn.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, συμφώνησε χθες με την ΕΕ να παραταθεί το Brexit κατά έξι μήνες, ενώ επιδιώκει να καταλήξει σε συμφωνία με το Εργατικό Κόμμα, ώστε να περάσει η συμφωνία της από το κοινοβούλιο, που την έχει απορρίψει ήδη τρεις φορές.
«Οι συνομιλίες που διεξάγονται τώρα μεταξύ της αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης είναι σοβαρές, λεπτομερείς και συνεχιζόμενες, και χαιρετίζω την εποικοδομητική δέσμευση μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Corbyn στο κοινοβούλιο.
«Χαιρετίζω επίσης τα σήματα που στέλνει η κυβέρνηση ότι μπορεί να είναι διατεθειμένη να κινηθεί στους βασικούς τομείς που εμπόδισαν την υποστήριξη της συμφωνίας της πρωθυπουργού από αυτή την πλευρά του Σώματος», πρόσθεσε ο Corbyn.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης