Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαράκη (ΝΔ): Ο Παππάς θα καταλάβει σύντομα ότι δεν είναι κατήγορος αλλά υπόλογος

Ζαχαράκη (ΝΔ): Ο Παππάς θα καταλάβει σύντομα ότι δεν είναι κατήγορος αλλά υπόλογος
Τον ρωτάμε για ποιον ακριβώς λόγο συνταξίδεψε στη Βενεζουέλα με τον ειδικό των offshore Αρτέμη Αρτεμίου είπε η κα.Ζαχαράκη
Την θέση ότι «ο κ. Παππάς θα καταλάβει σύντομα ότι δεν είναι κατήγορος, αλλά υπόλογος» διατύπωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη αναφερόμενη στην υπόθεση Πετσίτη.
«Τον ρωτάμε, λοιπόν, ξανά όσα ξέχασε να απαντήσει σήμερα.
Για ποιον ακριβώς λόγο συνταξίδεψε στη Βενεζουέλα με τον ειδικό των offshore Αρτέμη Αρτεμίου;
Σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα παράνομα χρήματα που έστειλε ο Αρτεμίου στον Πετσίτη;
Μέχρι να απαντήσει ο κ.Παππάς ας ενημερώσει τον κ. Τζανακόπουλο, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδόξως δεν έδειξε να γνωρίζει τις σχέσεις του με τα σκοτεινά αυτά πρόσωπα» ανέφερε η κα.Ζαχαράκη.
Σημειώνεται πως σε σημερινές του δηλώσεις ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι οι επιθέσεις στην κυβέρνηση ενορχηστρώνονται από τον κ.Μαρινάκη που χρηματοδοτεί τη ΝΔ ενώ όσον αφορά την υπόθεση Πετσίτη, τόνισε ότι «πρόκειται για μια μη επίθεση».
«Η ΝΔ μιλά για συναλλαγές ιδιωτών, έχουν ανοίξει κάποιοι λογαριασμοί και θα δούμε τι έχει συμβεί.
Η ΝΔ έχει βρει ένα θέμα που πάει με όλα, σκάνε υποθέσεις με το θέμα των δανείων των κομμάτων, η καταδίκη συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας, η υπόθεση χρηματοδότησης λογαριασμών του από off shore, και ξανανοίγει το ζήτημα Πετσίτη, με δημοσίευμα και μετά ανακοίνωση και έτσι πάει το θέμα» είπε ο κ.Παππάς, τονίζοντας ότι «μιλάμε για το συγκρότημα του κ. Μαρινάκη που προφανώς ελέγχει και χρηματοδοτεί τη Νέα Δημοκρατία και είναι διωκόμενος για την υπόθεση του πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά».
«Έχουμε τώρα την υπόθεση Novartis η οποία σε όλο τον κόσμο πληρώνει πρόστιμα για αδόκιμες πρακτικές και εδώ σηκώνεται αχός» υπογράμμισε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης