Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ανδρεανίδης (Lidl Hellas) στο BN: Επενδύσεις 1,3 δισ. τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα

tags :
Ανδρεανίδης (Lidl Hellas) στο BN: Επενδύσεις 1,3 δισ. τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα
Ανδρεανίδης (Lidl Hellas) στο BN: Επενδύσεις 1,3 δισ. ευρώ έγιναν τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα
Με «όπλο» τις επενδύσεις ο πρόεδρος της διοίκησης της Lidl κ. Ιάκωβος  Ανδρεανίδης  σχεδιάζει το μέλλον της αλυσίδας discount στην Ελλάδα, η οποία να σημειωθεί στα μάτια των καταναλωτών εμφανίζεται ότι ανεβάζει level διευρύνοντας την πελατειακή του βάση.
Η παρουσία των φούρνων στα καταστήματα και άλλων κατηγοριών αλλά και η ευταξία και γενικότερα το περιβάλλον δεν θυμίζουν τα Lidl της πρώτης εποχής.
Η LIDL HELLAS συμπληρώνει 20 χρόνια  παρουσίας στην ελληνική αγορά με τον πρόεδρο κ.   Ιάκωβο Ανδρεανίδη να τονίζει τη συμβολή της αλυσίδας  σουπερ  μάρκετ στην  οικονομία  της χώρας που διαθέτει συνολικά 223 καταστήματα.
Ο κ. Ιάκωβος Ανδρεανίδης, υποστηρίζει ότι τα τελευταία χρόνια, σε μια πραγματικά δύσκολη καμπή για την Ελληνική οικονομία, η Lidl Ελλάς επένδυσε σημαντικά κεφάλαια.
Επενδύσαμε σε ανθρώπους και υποδομές. Δημιουργήσαμε ένα ισορροπημένο και βιώσιμο μοντέλο ποιότητας και λειτουργικών εξόδων, που διευκόλυνε τις σωστές επιλογές προς όφελος του καταναλωτή-πελάτη.Επάνω σε αυτό το ισχυρό θεμέλιο εξελίσσουμε την επιχειρηματική μας πρακτική, προσφέροντας λύσεις στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.
Προσθέτει ότι τα 20 χρόνια δραστηριότητάς μας έχουμε επενδύσει περισσότερα από 1,3 δις ευρώ και η συνολική συνεισφορά μας στο ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε από 59 εκατομμύρια ευρώ στα 679 εκατομμύρια ευρώ το 2017.
Μια αύξηση κατά 1060%, που αντιστοιχεί στο 0,38% του ΑΕΠ.
Η συνολική μας συνεισφορά σε φορολογικά έσοδα έφτασε τα 264 εκατομμύρια ευρώ.
Για 20 χρόνια προσφέρουμε με συνέπεια στην εθνική οικονομία, 20 χρόνια στεκόμαστε με ευθύνη δίπλα στην κοινωνία, στην αγορά και στο περιβάλλον. Και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε για τους πελάτες μας, τους Εργαζόμενους, την Κοινωνία, τους εξωτερικούς Συνεργάτες μας, το Περιβάλλον.
Τα επενδυτικά σχέδια της Lidl για το 2019  προβλέπεται να ξεπεράσουν τα  120 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα την επέκταση των αποθηκευτικών χώρων .
και συγκεκριμένα τη δημιουργία νέων χώρων ψυγείου-κατάψυξης, την τοποθέτηση ραφιών, σε 3 από τα 4 logistics μας (Αθήνα, Τρίκαλα, Σίνδος) και την προσθήκη τουλάχιστον 4 νέων σημείων στο δίκτυο καταστημάτων, με τον αριθμό των εργαζομένων να φτάνει τις 6.000 από 5.446 που είναι σήμερα.
Για 20 χρόνια προσφέρουμε νέες κι ελκυστικές θέσεις εργασίας, σε όλη την Ελλάδα. Είκοσι χρόνια εξελίσσουμε τους ανθρώπους μας, παρέχοντας ασφάλεια και προοπτική.
Eίκοσι χρόνια στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας, δεν μπορούσε να βρεθεί κανείς άλλος παρά ο άνθρωπος,ο καταναλωτής – πελάτης με τις ανάγκες και επιθυμίες του.
Ο κ. Ι. Ανδρεανίδης προσδοκά στην ανταμοιβή την εμπιστοσύνη  και την προτίμηση των πελατών και δηλώνει έτοιμος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη  τους  με   νέες επενδύσεις και ενέργειες προς όφελος των καταναλωτών.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr  
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης