Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ κατά Χρυσής Αυγής - Απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα

Μιχαλολιάκος: Μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ κατά Χρυσής Αυγής - Απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Οι πολιτικοί αντίπαλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν στα χέρια τους όλα τα μέσα μαζικής ενημερώσεως.
Όλες οι φυλλάδες, οι καταχρεωμένες και κατ’ ουσίαν χρεωκοπημένες, όλοι οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, των οποίων τα χρέη αρχίζουν από δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και φτάνουν μέχρι και τις εκατοντάδες, όλοι τους χωρίς εξαίρεση πολεμούν με τον πλέον ύπουλο και αντιδημοκρατικό τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Από τον Μάιο του 2012 όταν πραγματοποιήθηκε ένας κυριολεκτικά πολιτικός σεισμός με την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο με δεκάδες βουλευτές μέχρι σήμερα, επί επτά ολόκληρα χρόνια, ένας μονότονος μονόλογος επικρατεί στα ΜΜΕ γεμάτος ύβρεις, ψεύδη και συκοφαντίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

“Είπαν τον Μάιο του 2012 …”

Είπαν τότε τον Μάιο του 2012, προσδοκώντας να μειώσουν το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκλογές που προκηρύχθηκαν για τον Ιούνιο του 2012, ότι η ψήφος ήταν… περιστασιακή και τυχαία!
Τι έχουν να πουν τώρα που αυτή η κατ’ αυτούς “περιστασιακή ψήφος” κρατά επτά ολόκληρα χρόνια και αυτό παρ’ όλες τις διώξεις, τον αποκλεισμό και μία τυραννία, μία χούντα κυριολεκτικά εις βάρος της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας;
Δεν έλειψαν βεβαίως και οι φωνές, οι οποίες από στοιχειώδη αυτοσεβασμό δεν απέκρυψαν την αλήθεια προς χάριν της προπαγάνδας και είπαν ξεκάθαρα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί μία ζωντανή πολιτική πραγματικότητα.
Ένας μάλιστα πρώην κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ευθέως ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί το μόνο γνήσιο λαϊκό Κίνημα μετά την μεταπολίτευση και όπως ήταν φυσικό έπεσαν κυριολεκτικά να τον φάνε.
Σε πρόσφατη συνέντευξή μου σε τηλεοπτικό σταθμό της Βορείου Ελλάδος, δεχόμενος την ερώτηση γιατί σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Αυστρία τα ποσοστά των εθνικών κομμάτων είναι υψηλότερα από αυτά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεχόμενος αυτήν την χωρίς λογική και ίσως κακοπροαίρετη κριτική, θα μπορούσα να αναλύσω τα πολιτικά δεδομένα των χωρών αυτών, τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά της Ελλάδος, στην οποία Ελλάδα αυθεντικά Εθνικιστικό Κίνημα με επιτυχία εκλογική δεν υπήρξε άλλο μετά τον πόλεμο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι Εθνικιστές ήταν κυριολεκτικά όμηροι μιας φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς, κάποτε αντικομμουνιστικής και κάποτε αντιχουντικής, μιας “δεξιάς” κυριολεκτικά καιροσκοπικής, η οποία έφθασε σε σημείο να κάνει ακόμη και συγκυβέρνηση με το κομμουνιστικό κόμμα.

“Όταν ξεκίνησε η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έφθανε σε δημοσκοπήσεις το … 18%!”

Απάντησα πιο απλά, αναφέροντας ότι στις χώρες αυτές δεν υπήρξε το κυνήγι μαγισσών, δεν υπήρξε η μπανανία του καθεστώτος Σαμαρά με τις διώξεις του συνόλου των βουλευτών ενός πολιτικού κόμματος κατά παράβασιν κάθε εννοίας δημοκρατίας με βάση την συλλογική ευθύνη.
Και τόνισα ότι όταν ξεκίνησε η δίωξη από την Νέα Δημοκρατία των φιλελεύθερων εθνομηδενιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έφθανε σε δημοσκοπήσεις το 18%.
Η βρώμικη προπαγάνδα όμως, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με την βοήθεια πάντοτε των ελεγχόμενων από την ξενοκρατία ΜΜΕ, συνεχίζεται και είναι πολυμέτωπη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κράτος διώκει αμείλικτα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μας έχει αποκλείσει από όλα τα μέσα, ενθαρρύνει ή και οργανώνει ακόμη και ο ίδιος αντισυγκεντρώσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις, ασκεί μία απόλυτα εχθρική πολιτική ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Την ίδια ώρα έχει το θράσος να μας κατηγορεί ότι συνεργαζόμαστε με την Νέα Δημοκρατία, την Νέα Δημοκρατία που έστησε εναντίον μας μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία, την Νέα Δημοκρατία που μας έβαλε στην φυλακή!
Το μίσος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αμετανόητοι μπολσεβίκοι δεν έχει όρια και την ίδια ώρα η Νέα Δημοκρατία με θράσος χιλίων πιθήκων μας κατηγορεί ότι… συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ!
 Σε σχετική ερώτηση, η οποία μου ετέθη για το θέμα, για την δήθεν συνεργασία ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΣΥΡΙΖΑ, την οποία κατά κόρον χρησιμοποιούν στην βρώμικη προπαγάνδα τους οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι λακέδες της Ν.Δ., απάντησα σε πρόσφατη συνέντευξή μου ως εξής:
“Είναι συκοφάντες και ψεύτες.
Σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ αδελφική έχει η Νέα Δημοκρατία, που θα σεβαστεί και θα τηρήσει τη συμφωνία των Πρεσπών, που ψήφισε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ το εθνοκτόνο μνημόνιο, που ψήφισε την ανέγερση του τζαμιού που θα γίνει Μεγάλη Εβδομάδα προκαλώντας το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων.
Μαζί ψηφίσανε και την προφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.
 Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι δύο όψεις του ιδίου αυτού νομίσματος και αν οι Έλληνες πατριώτες θέλουν να αντισταθούν στον εθνομηδενισμό η λύση είναι ο Εθνικισμός, η Χρυσή Αυγή και όχι η Νέα Δημοκρατία.”

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “Αρρωστημένη” για τους αρρωστημένους, που ξεπουλούν Πατρίδα και Ιστορία

Πάρα ταύτα, επιμένουν σε πείσμα της λογικής, ενάντια στην Αλήθεια και έχουν τον κυνισμό να ισχυρίζονται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Εθνικιστών είναι δυνατόν να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ των νεομπολσεβίκων εναντίον των οποίων η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σαν αξιωματική αντιπολίτευση δεν έκανε για σχεδόν πέντε χρόνια τίποτε.
Παρ’ όλες τις αποτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες εάν η Νέα Δημοκρατία ήθελε να εκμεταλλευτεί, θα είχε ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου εδώ και πολύ καιρό.
Δεν έκανε όμως τίποτε για τον απλούστατο λόγο ότι υπηρετεί τον ίδιο αφέντη, την ξενοκρατία, την παγκοσμιοποίηση των λαθρομεταναστών, των μνημονίων, της συμφωνίας των Πρεσπών, των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο μας!
Απλά περιμένει χωρίς αντίδραση να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσει αυτή να κυβερνά την χώρα στο όνομα αυτών που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και περιφρονούν την Ιστορία του Έθνους μας.
Τι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τι είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι μας πολεμούν με κάθε μέσον;
Είναι το Κίνημά μας, η τελευταία γραμμή αμύνης του Ελληνισμού απέναντι σε μία ξενόδουλη εξουσία που έχει επιβληθεί στην Πατρίδα μας και έχει οδηγήσει το Γένος στη σημερινή παρακμή, στους επικίνδυνους καιρούς που ζούμε και θα ζήσουμε στα επόμενα χρόνια.
Σε ερώτηση μάλιστα σχετικά με ενδεχόμενες πολιτικές συμμαχίες από τις υπάρχουσες κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις η απάντησή μου ήταν κατηγορηματική:
“Για εμάς υπάρχει η Χρυσή Αυγή και το κόμμα των πολιτικών κομμάτων.
 Είναι όλοι τους ένα και δεν είναι τυχαίο ότι στις αιτήσεις που γίνονται τις σχετικές γι’ άρσεις ασυλίας όλοι συντριπτικά με ψήφους 250-260 ψηφίζουν κατά της Χρυσής Αυγής.
Δεν ανήκουμε στην παρέα τους, δεν ανήκουμε στο σύστημα, είμαστε η μόνη γνήσια δύναμη που πολεμά το σύστημα και θέλω να καταγγείλω και διάφορα καραγκιοζιλίκια που κάνει το σύστημα αυτή τη στιγμή με διάφορους εθνικοπατριώτες, δήθεν εθνοσωτήρες μεσσίες, τους οποίους εμφανίζει και τους προβάλει τηλεοπτικά.
Και να προβληματιστεί ο μέσος Έλληνας γιατί όλοι αυτοί έχουνε τόσο άφθονο τηλεοπτικό βήμα και η Χρυσή Αυγή δεν έχει καθόλου;”
Με απλά λόγια: Μας πολεμάνε όλοι αυτοί που είναι οι μεγάλοι ένοχοι για τον κατήφορο ενός ολόκληρου Έθνους, άρα πάμε καλά!
Είμαστε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων: “Αρρωστημένη” για τους αρρωστημένους, που ξεπουλούν Πατρίδα και Ιστορία.
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης