Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Κόκκαλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει προβάδισμα στους νέους ανθρώπους – Κυριάρχος στον προοδευτικό χώρο ο Τσίπρας

Π. Κόκκαλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει προβάδισμα στους νέους ανθρώπους – Κυριάρχος στον προοδευτικό χώρο ο Τσίπρας
Ο Π. Κόκκαλης εκτιμά ότι ο Α. Τσίπρας θα κυριαρχήσει στον προοδευτικό χώρο
«Μεγάλη ανάγκη των καιρών» χαρακτηρίζει τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνηση «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης.
Ο ίδιος, ως εκπρόσωπος της «Κόσμος»,  τάσσετε υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης, αλλά χωρίς «fake news» και «λαϊκισμούς» και εκτιμά ότι ο Α. Τσίπρας θα κυριαρχήσει στον προοδευτικό χώρο και πως οι νέοι ψηφοφόροι θα επιλέξουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή επιλέγουν το μέλλον.
Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα ς γιατί «κάποιος προοδευτικός πολίτης να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να "σταυρώσει" εσάς ειδικά», αναφέρει  «για δύο λόγους. Πρώτον διότι μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες οικονομικές συνθήκες κατάφερε να κρατήσει την κοινωνία όρθια και δεύτερον επειδή έλαβε την πρωτοβουλία να ανταποκριθεί στην μεγάλη ανάγκη των καιρών και να προτείνει μια συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων.
Τώρα, όσο με αφορά, ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου διότι εκτιμώ ότι με την εμπειρία ετών στο συγκεκριμένο θέμα, έχω την ικανότητα και το πάθος να ανταποκριθώ στη σκληρή μάχη που θα δώσουμε.
Γιατί αφοσιώνομαι σε αυτό που κάνω και είμαι άνθρωπος του αποτελέσματος.
 Εδώ που βρισκόμαστε, τα λόγια δεν αρκούν να σταματήσουν την κλιματική αλλαγή ή την άνοδο ακροδεξιών αντιλήψεων.
Ο Κόσμος, κι εγώ ως εκπρόσωπός τους, αποτελούμε μια επιλογή στις επικείμενες ευρωεκλογές όσων θέλουν να υπερασπιστούν τη δημοκρατίας, την κοινωνική συνοχή, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».
«Είναι ολέθριο για την Ευρώπη να ορίσουν το μέλλον της, σκοταδιστικές και μισαλλόδοξες δυνάμεις», όπως σημειώνει.
Ακόμη, δηλώνει ότι στο παρελθόν έχει κατέβει σε κομματικές συγκεντρώσεις, ως νεολαίος περισσότερο και τώρα παρακολουθεί στενά την πνευματική και πολιτική ζωή του τόπου, ενώ εκτιμά ότι σαφώς μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την έξοδο της χώρας από την κρίση.  
«Αλλά οι συνεργασίες προϋποθέτουν αλήθεια, και όχι fake news και λαϊκισμό», προσθέτει και υπογραμμίζει ότι «το μόνο βέβαιο είναι ότι απέναντι στις περίπλοκες και απαιτητικές προκλήσεις απαιτούνται λύσεις, οπότε δεν περισσεύει κανείς.
Άρα, η συνεργασία είναι απαραίτητη».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης