Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή κριτική Βουλγαράκη στον Καμίνη - «Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών»

Σφοδρή κριτική Βουλγαράκη στον Καμίνη - «Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών»
Σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής
Τους πρώτους υποψήφιους του δημοτικού συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», παρουσίασε χθες σε ειδική εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων «ΜΕΛΙΝΑ», ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκης.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Γιώργος Βουλγαράκης , αφού άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, διερωτήθηκε:
«Ενώ όλοι συμφωνούν πως οι θητείες Καμίνη πήγαν την πόλη πίσω, οι εκπρόσωποι αυτής της λογικής φιλοξενούνται ως αστέρες στα ψηφοδέλτια, τόσο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» όσο και του συνδυασμού «Αθήνα είσαι Εσύ».
Υπάρχουν υποψήφιοι που είναι εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την ασφάλεια, το πράσινο και τις κατασκευές σε αυτούς τους συνδυασμούς. Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών διαμερισμάτων. Υπάρχουν δηλαδή εκφραστές της αδράνειας και της νοοτροπίας Καμίνη σε αυτούς τους συνδυασμούς.
Για να συνεχίσουν τι ακριβώς ;
Με αυτές τις αντιλήψεις και αυτή τη νοοτροπία , ούτε η Αθήνα μπορεί να πάει ψηλά , ούτε αυτή η Αθήνα είμαστε εμείς!»
Αναφερόμενος στη σύνδεση των δημοτικών εκλογών με την όξυνση του πολιτικού κλίματος, τόνισε ανάμεσα στα άλλα :
«Η Αθήνα δεν ψάχνει τον τρόπο να κάνει πρόβα για εθνικές εκλογές. Συμφωνούμε ασφαλώς και εμείς ότι η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώσει για τη χώρα, αλλά αυτό δεν θα κριθεί από τη δημοτική κάλπη. Θα υπάρχει άλλωστε την ίδια ημέρα και κάλπη των Ευρωεκλογών.
Η Αθήνα, με λίγα λόγια, δεν ψάχνει τρόπο να διαμαρτυρηθεί σε αυτή την κάλπη. Ψάχνει αυτούς που θα δουλέψουν με πραγματικό πάθος για τα επόμενα κρίσιμα τέσσερα χρόνια, για μια πόλη ανοιχτή, ασφαλή, αναπτυσσόμενη, ελκυστική. Ψάχνει για τον Δήμαρχο που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξανασταθεί στη θέση που της αξίζει.
Αυτό που θα κριθεί στις εκλογές του Μαΐου είναι αν θα έχουμε την ταχύτητα να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες και να ανοίξουμε προοπτικές .
Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να απαντήσουμε».
Tέλος, τόνισε ότι αυτό που διαφοροποιεί τον συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» από τους άλλους είναι η άλλη αντίληψη για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα στην Αθήνα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης