Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος: Έμφαση στις αναπλάσεις που θα αναβαθμίσουν τις γειτονιές της «άλλης Αθήνας»

Γερουλάνος: Έμφαση στις αναπλάσεις που θα αναβαθμίσουν τις γειτονιές της «άλλης Αθήνας»
«Η Αθήνα αυτή την στιγμή δε χρειάζεται έναν δήμαρχο που να κάθεται πίσω από ένα μεγάλο γραφείο», τόνισε ο Π. Γερουλάνος
Στις αναπλάσεις που θα αναβαθμίσουν τις γειτονιές της «άλλης Αθήνας» οι οποίες έχουν, όπως τονίζει, «τρομερή δυνατότητα ανάπτυξης», θα δώσει το κύριο βάρος του, αν εκλεγεί δήμαρχος, ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα είσαι εσύ».
«Πάντα κοιτάμε τη μία μεριά της Αθήνας. Απ' την άλλη μεριά είναι η Ιερά Οδός.
Αυτός είναι ο δρόμος στον οποίο πρέπει να επενδύσουμε τώρα στην Αθήνα» ανάφερε ο κ. Γερουλάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Rock FM 96,9.
«Η Ιερά Οδός, ένα ιστορικός δρόμος, είναι υπέροχος δρόμος, έχει δυνατότητες ανάπτυξης, έχει δυνατότητες να γίνουν ωραίοι ποδηλατόδρομοι εκεί πέρα, έχει τις δυνατότητες ν' αλλάξει, να ξαναϊσορροπήσει την Αθήνα που έχει μπατάρει από τη μια μεριά.
Οι αναπλάσεις που θα ήθελα να δω στην Αθήνα και τις οποίες θα κυνηγήσω από την πρώτη στιγμή, είναι οι αναπλάσεις που αναβαθμίζουν τις σημαντικές γειτονιές της Αθήνας, που έχουν τρομερή δυνατότητα ανάπτυξης.
Η περιοχή ας πούμε από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη.
Η άλλη είναι η Ακαδημία Πλάτωνος που έλεγα πριν.
Δυο γειτονιές που αν αρχίσουμε εκεί να επενδύουμε, θα αλλάξει πραγματικά η πόλη μας», τόνισε ο κ. Γερουλάνος.
«Η Αθήνα αυτή την στιγμή δε χρειάζεται έναν δήμαρχο που να κάθεται πίσω από ένα μεγάλο γραφείο, δεν χρειαζόμαστε έναν ο οποίος το μόνο που σκέφτεται είναι το επόμενό του βήμα, δεν χρειαζόμαστε έναν υποψήφιο κόμματος που θα ντρέπεται να πει ότι στα Εξάρχεια έχουμε πρόβλημα, επειδή μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι»,εκτίμησε ο κ. Γερουλάνος και κατέληξε: «Χρειαζόμαστε έναν Αθηναίο ο οποίος νοιάζεται για την πόλη μας, που θα μαζέψει Αθηναίους για να παλέψουμε όλοι μαζί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης