Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για τη νέα προεκλογική εκστρατεία Trump

ΗΠΑ: Δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για τη νέα προεκλογική εκστρατεία Trump
Η εκστρατεία για την επανεκλογή Trump συγκέντρωσε πάνω από 30 εκατ. δολάρια το α' τρίμηνο 2019
Η εκστρατεία για την επανεκλογή του Donald Trump στο αξίωμα συγκέντρωσε πάνω από 30 εκατ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2019, ξεπερνώντας κατά πολύ το σύνολο των ποσών που εξασφάλισαν οι υποψήφιοι των Δημοκρατικών την ίδια περίοδο.
Το ποσό που συγκέντρωσε η εκστρατεία του Αμερικανού Προέδρου το πρώτο τρίμηνο -που σημαίνει ότι έχει πλέον στα ταμεία της 40,8 εκατ. δολάρια σε μετρητά- δείχνει ότι οι υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν σε αυτόν καθώς ετοιμάζεται για την πιθανότατα δύσκολη μάχη με σκοπό να εκλεγεί για δεύτερη θητεία.
Ο γερουσιαστής Bernie Sanders και η γερουσιαστής Kamala Harris εξασφάλισαν τα μεγαλύτερα ποσά από χορηγίες μέχρι στιγμής το 2019, 18,2 εκατ. και 12 εκατ. δολάρια αντίστοιχα.
Η εκστρατεία του Bernie Sanders διευκρίνισε ότι ο μέσος όρων των συνεισφορών που έλαβε ανερχόταν σε είκοσι δολάρια το πρώτο τρίμηνο.
Η εκστρατεία του Donald Trump από την πλευρά της ανέφερε ότι η μέση συνεισφορά το πρώτο τρίμηνο ήταν 34,26 δολάρια και ότι σχεδόν το 99% των συνεισφορών ήταν 200 δολάρια ή λιγότερα.
Η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων (ΕΕΡ) συγκέντρωσε 45,8 εκατ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο.
Η εκστρατεία του Donald Trump και η ΕΕΡ συγκεντρώνουν χρήματα παράλληλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης