Τελευταία Νέα
Διεθνή

Για επικό τέλος μας προετοιμάζει το τρέιλερ του «Stars Wars: The Rise of Skywalker»

tags :
Για επικό τέλος μας προετοιμάζει το τρέιλερ του «Stars Wars: The Rise of Skywalker»
Για επικό τέλος μας προετοιμάζει το τρέιλερ του «Stars Wars: The Rise of Skywalker»
Και ο τίτλος αυτού, «Stars Wars: The Rise of Skywalker»! Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του τελευταίου κεφαλαίου της διαγαλαξιακής επικής τριλογίας ξεκινά και επίσημα, μετά την αποκάλυψη του πρώτου τρέιλερ για το επεισόδιο ΙΧ στο Σικάγο και το Star Wars Celebration.
Χωρίς να αποκαλύπτονται πολλά, στο τρέιλερ κλέβει την παράσταση η Ρέι ολομόναχη στην έρημο κρατώντας το χαρακτηριστικό μπλε φωτόσπαθο, αλλά και το πλάνο της Κάρι Φίσερ ως Πριγκίπισσα Λέια να την αγκαλιάζει.
Σύμφωνα με τον Τζ. Τζ. Έιμπραμς, σκηνοθέτη και της πρώτης ταινίας («Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»), στο «Rise of Skywalker» ενσωματώθηκαν αχρησιμοποίητα πλάνα της αξέχαστης ηθοποιού από παλαιότερα γυρίσματα.
Ο Έιμπραμς, ο οποίος επιστρέφει στο τιμόνι των «Star Wars» μετά το αδίκως διχαστικό «Οι Τελευταίοι Jedi» του Ρίαν Τζόνσον, δήλωσε σχετικά με την ολοκλήρωση της τριλογίας: «Χωρίς να θέλω να το γρουσουζέψω ή να ακουστώ υπέρμετρα αισιόδοξος, νιώθω πως έχουμε στα χέρια μας κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Είμαι ανακουφισμένος που ολοκληρώθηκε η ταινία, και ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να την κάνω.
Περισσότερο από όλα όμως είμαι ενθουσιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα».
Στην ταινία εμφανίζονται νέοι στο franchise ηθοποιοί, όπως ο πρόσφατα υποψήφιος για Όσκαρ Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ («Θα Μπορούσες Ποτές να με Συγχωρέσεις;») και η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Americans», Κέρι Ράσελ. Φυσικά τους βασικούς ρόλους κρατάνε οι Ντέιζι Ρίντλεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Τζόν Μπογιέγκα και Όσκαρ Άιζακ, ενώ αναμένεται να δούμε ξανά τον Μαρκ Χάμιλ ως Λουκ Σκαϊγουόκερ.
Θα είναι όμως το επεισόδιο ΙΧ το τελευταίο στο σύμπαν των «Star Wars»;
Φυσικά και όχι, μιας και ήδη ετοιμάζεται μια ολοκαίνουρια τριλογία από τον Τζόνσον, στη νέα πλατφόρμα Dinsey+ αναμένεται η πρεμιέρα της σειράς «The Mandalorian», την ώρα που οι δημιουργοί του «Game of Thrones» Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις βάζουν τα θεμέλια μιας ανεξάρτητης σειράς ταινιών.
Το ερώτημα, βέβαια, πότε θα κυκλοφορήσουν όλα αυτά παραμένει αναπάντητο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης