Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Καλαμάτα ο Τσίπρας – Αντεπίθεση στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της 26ης Μαΐου

Στην Καλαμάτα ο Τσίπρας – Αντεπίθεση στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της 26ης Μαΐου
Να επικοινωνήσει τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του θα επιχειρήσει ο πρωθυπουργός
Στην Καλαμάτα θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη 18/4 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των περιοδειών που αρχίζει ανά την Ελλάδα καθώς η χώρα έχει εισέλθει στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ.Τσίπρας θα μιλήσει στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας.
Μέλημα του πρωθυπουργού είναι να επικοινωνήσει τα επιτεύγματα της κυβέρνησης σε αυτά τα 4 χρόνια της θητείας της, να στείλει το μήνυμα ότι η οικονομία πάει από το καλό στο καλύτερο και να επισημάνει πως είναι απαραίτητη η συνένωση των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων για την επόμενη ημέρα της χώρας.
Σε αυτό το πλαίσιο, και προτάσσοντας το «μέτωπο» της οικονομίας, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαπιστωθεί εάν ο κ.Τσίπρας θα εξειδικεύσει τις «πολιτικές ελάφρυνσης», για τις οποίες μίλησε στην πρόσφατη συνέντευξη του στον ΑΝΤ1.
Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να υπολείπεται της ΝΔ, ο κ.Τσίπρας έχει σημάνει την τελική αντεπίθεση και ενώ απομένουν λιγότερες από 40 ημέρες για τις κάλπες, με απώτερο στόχο να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματος, να κερδίσει τους αναποφάσιστους και να ανατρέψει τα εις βάρος του προγνωστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης