Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Να αρθεί η ασυλία μου για να αποκαλυφθεί όλη η σκευωρία σε βάρος μου για τη Novartis

Λοβέρδος: Να αρθεί η ασυλία μου για να αποκαλυφθεί όλη η σκευωρία σε βάρος μου για τη Novartis
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ακρόασης του κ.Λοβέρδου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας προκειμένου να αποκαλυφθεί όλη η εις βάρος του σκευωρία για την υπόθεση της Novartis τάχθηκε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κ.Λοβέρδος εμφανίστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σχετικά με την αίτηση άρσης της βουλευτικής του ασυλίας, με τη διαδικασία να μην ξεπερνά σε χρονική διάρκεια τα 2 λεπτά, καθώς όπως είπε, ό,τι έχει να πει, θα το αναφέρει στην αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας που έχει αντικείμενο την άρση ασυλίας του
Ο κ. Λοβέρδος, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και τις προηγούμενες ημέρες, είπε και σήμερα ότι δεν επιθυμεί να κάνει χρήση ούτε του άρθρου 62 (σ.σ. βουλευτική ασυλία) ούτε του άρθρου 86 του Συντάγματος (σ.σ. ευθύνη υπουργών) ήτοι επιθυμεί η Βουλή να αποφασίσει την άρση ασυλίας του.
«Για να αποκαλυφθεί όλη η σκευωρία σε βάρος μου», είπε μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας ο κ.Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι δεν θα ακολουθήσει την οδό που έχουν ακολουθήσει άλλοι υπουργοί όταν ζήτησαν να αντιμετωπιστούν με τις διατάξεις περί άρσης της βουλευτικής ασυλίας καίτοι ασκούν κυβερνητικά καθήκοντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης