Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσοβόλας: Δεν έχει κριθεί τίποτα για τις εκλογές – Δεν ξεχνά εύκολα ο κόσμος ποιος έβαλε τη χώρα στα μνημόνια

Τσοβόλας: Δεν έχει κριθεί τίποτα για τις εκλογές – Δεν ξεχνά εύκολα ο κόσμος ποιος έβαλε τη χώρα στα μνημόνια
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, να γίνει σε ισότιμη βάση η συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ είπε ο κ.Τσοβόλας
Την εκτίμηση πως δεν έχει κριθεί τίποτα για τις εκλογές διατύπωσε ο πρώην υπουργός, Δ. Τσοβόλας, υπογραμμίζοντας πως ο κόσμος δεν ξεχνά εύκολα ποιος έβαλε την χώρα στα μνημόνια.
«Σήμερα, εγώ πιστεύω ότι δεν έχει κριθεί τίποτα για τις εκλογές...
Δεν έχει κριθεί τίποτα γιατί ο κόσμος δεν ξεχνάει εύκολα ποιος έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, ποιος εφάρμοσε αυτή την οικονομική πολιτική της λιτότητας που οδήγησε σε ύφεση και σε φτωχοποίηση και σε ανεργία.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν έχει κριθεί τίποτα κατά την άποψη μου.
Για αυτό και βλέπω πως και η ΝΔ άρχισε τελευταία λίγο να το κατανοεί αυτό, αυτή είναι η αίσθησή μου» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Τσοβόλας, ο οποίος υποστήριξε πως το ΚΙΝΑΛ συνεχίζει τα λάθη που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε συρρίκνωση.
«Θα έπρεπε κάπως διαφορετικά να χειρίζεται το θέμα του προοδευτικού χώρου.
Εγώ όταν είχαν το ΔΗΚΚΙ και ήμουν πρόεδρος, το 2020 είχα εισηγηθεί στο συνέδριο του ΔΗΚΚΙ και είχα προωθήσει συγκεκριμένες συναντήσεις για τη συγκρότηση του λεγόμενου δημοκρατικού προοδευτικού και Αριστερού χώρου.
Είναι η άποψη μου αυτή την οποία σταθερά έχω, χωρίς να ανήκω σε κάποιο κόμμα.
Με είχαν πάρει τηλέφωνο, αλλά εγώ δεν θέλω να μπω στην ενεργό πολιτική.
Εγώ συμφωνώ για τη συγκρότηση του προοδευτικού χώρου του κεντροαριστερού» τόνισε ο κ.Τσοβόλας, ο οποίος ερωτηθείς εάν βλέπει μια μετεκλογική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ, σημείωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη δύναμη πολιτικά και με βάση τον αριθμό των ψήφων», επισημαίνοντας ότι «πρέπει σε ισότιμη βάση να γίνει η συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ και με τα άλλα προοδευτικά κόμματα και κινήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης