Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει την κορυφαία διοργάνωση off road τριάθλου, XTERRA Greece Championship 2019

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει την κορυφαία διοργάνωση off road τριάθλου, XTERRA Greece Championship 2019
Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, κάθε προσπάθεια μετράει, γιατί κάνει τη ζωή μας καλύτερη - βιωματικές δράσεις, όπως yoga, pilates, yogilates & σεμινάρια διατροφής, tech & fitness, life coaching για το κοινό του XTERRA Greece
Την κορυφαία διοργάνωση off road τριάθλου, XTERRA Greece Championship, στηρίζει, ως strategic partner, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Η καρδιά του τριάθλου και η καρδιά της τεχνολογίας φέτος χτυπάνε μαζί στο 7ο XTERRA Greece Championship, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Απριλίου στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει την προσπάθεια αθλητών και μη, να υιοθετήσουν έναν πιο υγιή τρόπο ζωής και να αθλούνται με τη βοήθεια κορυφαίων προϊόντων τεχνολογίας, όπως smartwatches, smartbands, action cameras & sports accessories, κάνοντας τη ζωή τους καλύτερη.
Στο πλαίσιο του διήμερου event στην πλαζ της Βουλιαγμένης, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Απριλίου με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και θα κορυφωθεί την Κυριακή 21 Απριλίου με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από όλο τον κόσμο στην κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια συναρπαστική τριαθλητική εμπειρία.
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο XTERRA Greece Championship, το κοινό θα μπορεί, μέσα από βιωματικές δράσεις, να έρθει σε επαφή με την τεχνολογία και έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής.
Στο G FITNESS AND WELLBEING HUB, εξειδικευμένοι instructors θα μυήσουν τους επισκέπτες σε ασκήσεις yoga, pilates, yogilates και θα παρουσιάσουν σεμινάρια διατροφής, tech & fitness, αλλά και life coaching.
Παράλληλα, στο G TECH SHOWROOM, οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartwatches, smartbands, action cameras, scooters & sports accessories, ενώ οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα προσφέρουν υποστήριξη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
Επιπλέον, αποκλειστικές προσφορές και διαγωνισμοί περιμένουν όσους επισκεφτούν τα περίπτερα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας που καταγράφουν τις αθλητικές τους επιδόσεις, τους βοηθούν στην προπόνηση, μετρούν τους καρδιακούς παλμούς και παρακολουθούν την φυσική τους κατάσταση.
Έτσι μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και να το συνδυάσουν με το αγαπημένο τους σπορ.

XTERRA Greece Championship
Το XTERRA Greece Championship είναι ένα από τα σπουδαιότερα διεθνή off road τριαθλητικά events. Οι αγώνες XTERRA διεξάγονται σήμερα σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων 12 στην Ευρώπη.
Όλες οι διοργανώσεις δίνουν την δυνατότητα στους αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις, να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Μάουι της Χαβάης.
Το κολύμπι αποτελεί το 10% του συνολικού χρόνου του αγώνα, το ποδήλατο βουνού το 65%, και το τρέξιμο το 25%.
Στους αγώνες XTERRA εκτός από μεμονωμένους αθλητές μπορούν να αγωνιστούν και ομάδες σκυταλοδρομίας αποτελούμενες από 2-3 αθλητές. Περισσότερα στο http://www.xterragreece.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης