Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Πρέπει να ξεπεράσουμε το θέμα των εκλογών για να ασχοληθούμε με την οικονομία και την ασφάλεια

Erdogan: Πρέπει να ξεπεράσουμε το θέμα των εκλογών για να ασχοληθούμε με την οικονομία και την ασφάλεια
Ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, υποστήριξε ότι το θέμα των εκλογών θα κλείσει όταν πει την τελευταία λέξη το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο
Την άποψη ότι το ΑΚΡ θα πρέπει να συνεχίσει να δίνει μάχη για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, προσθέτοντας ωστόσο ότι αυτό το θέμα θα πρέπει να κλείσει ώστε το ενδιαφέρον να εστιαστεί σε άλλα θέματα όπως η οικονομία.
Έπειτα 17 ημέρες ενστάσεων και επανακαταμετρήσεων, ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης, Ekrem Imamoglu, ορίστηκε δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης παρά το αίτημα του ΑΚΡ για επανάληψη των εκλογών.
«Θα συνεχίσουμε με αυτή τη μάχη μέχρι το τέλος.
Όταν το YSK (Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο) πει την τελευταία λέξη, θα κλείσει το θέμα για εμάς» δήλωσε ο Erdogan.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία πρέπει να σπαταλήσει τους επόμενους 4 με 4,5 χρόνια έως τις προγραμματισμένες εκλογές εποικοδομητικά και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της οικονομίας και της ασφάλειας, προωθώντας παράλληλα διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
«Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε τις εκλογικές διαμάχες και να εστιάσουμε στην πραγματική μας ατζέντα, κυρίως την οικονομία και την ασφάλεια» συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης