Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Στόχος μας η νίκη στις ευρωεκλογές – Δεν υπάρχουν δεύτερες ή τρίτες σκέψεις

Χαρίτσης: Στόχος μας η νίκη στις ευρωεκλογές – Δεν υπάρχουν δεύτερες ή τρίτες σκέψεις
Στρατηγικός σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι να εξαντληθεί η τετραετία είπε ο υπουργός Εσωτερικών
Την θέση ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλ. Χαρίτσης, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν δεύτερες ή τρίτες σκέψεις και ότι στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης είναι να εξαντλήσει την τετραετία.
«Εμείς όταν λέμε νίκη, εννοούμε νίκη.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο στόχος στις [αυτοδιοικητικές] εκλογές της 26ης Μαΐου και τις ευρωεκλογές είναι να επιβεβαιώσει αυτό το οποίο επιβεβαίωσε και στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, ότι είναι και παραμένει η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα.
Αυτός είναι ο στόχος και δεν υπάρχουν δεύτερες ή τρίτες σκέψεις», τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Χαρίτσης.
Αναφερόμενος στις εθνικές εκλογές, ο κ. Χαρίτσης υπογράμμισε ότι στρατηγικός σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι να εξαντληθεί η τετραετία, «γιατί υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα ακόμα τα οποία πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα μέχρι να οδηγηθούμε στις εθνικές κάλπες».
Ο υπ. Εσωτερικών τόνισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια για ελαφρύνσεις με νέες παρεμβάσεις για τη στήριξη και την προστασία των εργαζομένων, ενώ προανήγγειλε ότι σε λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πακέτο μέτρων για τις σχολικές καθαρίστριες.
Όσον αφορά την υπόθεση Novartis ο κ.Χαρίτσης είπε ότι είναι πάνδημο αίτημα των πολιτών να δοθούν απαντήσεις και να αποδοθούν ευθύνες για ένα «σκάνδαλο παγκοσμίων διαστάσεων, που στοίχισε στο ελληνικό Δημόσιο δισεκατομμύρια ευρώ τα προηγούμενα χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης