Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η νέα σειρά Aspire της Acer έρχεται με μία σειρά επιλογών για όλους

tags :
Η νέα σειρά Aspire της Acer έρχεται με μία σειρά επιλογών για όλους
Η σειρά Aspire της Acer συνεχίζει να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της, συγκεντρώνοντας τις πιο καινοτόμες δυνατότητες επεξεργασίας και γραφικών μαζί με οθόνες Narrow Bezel FHD
Η Acer αποκάλυψε σήμερα νέα updates και χαρακτηριστικά της δημοφιλούς σειράς Aspire. Χάρη στα Windows 10, οι σειρές με notebooks Aspire ικανοποιούν ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

Acer Aspire 7: Ισχύς με ταχύτητα φωτός

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ένα notebook που να μπορούν να το πάρουν παντού, με περισσότερο bite, όπως prosumers, designers και content creators. Το Acer Aspire 7 δεν είναι απλά ένα όμορφο laptop με μεταλλικό κάλυμμα.Αντίθετα, ενσωματώνει απίστευτη απεικόνιση, ισχυρό επεξεργαστή και ανώτερο ήχο. Το Acer Aspire 7 διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7 8ης γενιάς και τα τελευταία γραφικά NVIDIA GeForce GTX graphics. Με εώς και 16GB DDR4 μνήμη, παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών εργασιών με ευκολία, μέσω compute-intensive εφαρμογών.

Παραγωγικότητα σε άλλο επίπεδο

Το Aspire 7 δίνει στους επαγγελματίες πλεονέκτημα καθώς blisters μέσω της δημιουργίας πλούσιου περιεχομένου και επεξεργασίας, χάρη στη φορητή του σχεδίαση. Το άνοιγμα και η επεξεργασία μεγάλων αρχείων δεν είναι πρόβλημα λόγω της γρήγορης μνήμης DDR4  εώς και 16GB, μέχρι 1TB PCIe NVMe SSD σε RAID 0 και εώς 2TB HDD. Οι χρήστες μπορούν να δουλεύουν άνετα, όπου και αν βρίσκονται, χάρη στον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου.
Παρέχει απαράμιλλη οπτική ευκρίνεια, χάρη στην οθόνη IPS  Full HD 15,6 ιντσών με λεπτό περίγραμμα και στο Acer Color Intelligence™ για πιο έντονη σκίαση και πιο ακριβείς λεπτομέρειες. Με τεχνολογία Acer TrueHarmony™ , το Aspire 7 αποδίδει πιο βαθιά μπάσα και δυνατή ένταση για όλους τους περιφερειακούς ήχους. Τέλος, προσφέρει απίστευτη εμπειρία gaming, αποτελώντας ένα ευχάριστο μέσο διασκέδασης για όλους.
Το Acer Aspire 7 προσφέρει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, έτσι ώστε όποιο gadget και να είναι συνδεδεμμένο, να μπορεί να το καλύψει. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία θυρών, που περιλαμβάνει HDMI και USB 3.1.Επίσης, προσφέρει δυνατό ασύρματο σήμα χρησιμοποιώντας  802.11 2x2 AC με τεχνολογία MU-MIMO.
Σχεδιασμένο γιε εύκολη χρήση εν κινήσει, οι χρήστες μπορούν να κάνουν login με ένα άγγιγμα, χάρη στον ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, μέσω Windows Hello για εύκολη και πιο ασφαλή πρόσβαση. Με την ψηφιακή προσωπική βοηθό της Microsoft, την Cortana, οι πελάτες μπορούν να είναι hands-free, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Το touchpad ακριβείας βοηθά τους χρήστες να εργάζονται πιο αποδοτικά. Το Aspire 7 διαθέτει επίσης Skype for Business.

Acer Aspire 5: Δυνατό, πρακτικό και πλούσιο σε εφαρμογές για καθημερινή χρήση

Το Acer Aspire 5 ξεχωρίζει για το στυλ του και τη φορητότητα του. Απευθύνεται κυρίως σε οικιακούς χρήστες,bloggers, φωτογράφους και όσους επιθυμούν έναν ισχυρό υπολογιστή με πολλές λειτουργίες. Φέρει κάλυμμα από αλουμίνιο στο χρώμα της άμμου, έχει πάχος 17,95 mm, ενώ περιλαμβάνει οθόνη IPS1 Full HD 15,6 ιντσών, επεξεργαστή Intel Core i7 8ης γενιάς και NVIDIA GeForce MX250 GPU. Το Aspire 5 προσφέρει εξαιρετική απόδοση, με ταχύτερους χρόνους app-loading και πιο ομαλό multitasking. Τα πολύ λεπτά περιθώρια (7,82 mm) αφήνουν περισσότερο χώρο στην IPS1 Full HD οθόνη, ενώ το Acer Color Intelligence αποδίδει τέλεια, ολοζώντανα χρώματα. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία Acer TrueHarmony™  ζωντανεύει μουσική και ταινίες με ρεαλιστικό, ολοκάθαρο ήχο.
Πέρα από την ευκολία που παρέχει η προαιρετική επιλογή αναγνώρισης μέσω δακτυλικού αποτυπώματος για login, η συμβατότητα με την ψηφιακή personal assistant Cortana είναι ένα ακόμα δυνατό χαρακτηριστικό των Windows 10, προσφέροντας την ελευθερία του φωνητικού ελέγχου. Η φόρτιση εξωτερικών συσκευών υποστηρίζεται μέσω μίας θύρας USB, ώστε το κινητό σας τηλέφωνο να μην ξεμείνει ποτέ από μπαταρία.
Με προηγμένες δυνατότητες και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, για να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, το Aspire 5 υποστηρίζει το έντονο media lifestyle, καθιστώντας το ιδανικό για δημιουργικότητα και sharing εν κινήσει. Είτε πρόκειται για επεξεργασία εικόνας είτε για online publishing, το Aspire 5 είναι βασικό εργαλείο για όσους αναζητούν βελτιωμένη απόδοση πολυμέσων.

Acer Aspire 3: Μία πολύτιμη μηχανή πολυμέσων για δουλειά, σχολείο και παιχνίδι

Σχεδιασμένο για να σας κρατά δραστήριους, απασχολημένους και εν κινήσει, το Aspire 3 είναι ένα κομψό, κλασικό laptop με εξαιρετικά λεπτή δομή και εντυπωσιακά απαλό φινίρισμα.Βγαίνει με οθόνες Full HD 14, 15,6 και 17,3 ιντσών με ανάλυση1080p, προσφέροντας ζωηρά, ολοζώντανα χρώματα.
Έχει επεξεργαστή Intel® Core 8ης γενιάς με γραφικά NVIDIA GeForce MX230 προσφέροντας μία δυνατή εμπειρία πολυμέσων και διασκέδασης. Με εώς και 512GB PCIe SSD και 1TB HDD, υπάρχει αρκετός χώρος για media,φωτογραφίες και εργασίες.
Το Aspire 3 περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά όπως μνήμη DDR4 εώς και 16GB, τεχνολογία Acer BluelightShield™ που βοηθά στην προστασία των ματιών, μία θύρα HDMI, 3 θύρες USB, ενώ η έκδοση των 17 ιντσών φέρει ενσωνματωμένο DVD drive. Το touchpad ακριβείας ανταποκρίνεται πιο γρήγορα από τα παραδοσιακά touchpads, ενώ το πληκτρολόγιο παρέχει εξαιρετικό feedback.
Το Acer Aspire 3 διατηρεί ισχυρό, σταθερό ασύρματο σήμα, με τις στρατηγικά τοποθετημένες ασύρματες κεραίες 802.11ac.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η σειρά  Acer Aspire 3 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το Μάιο, ξεκινώντας από 379€.
Η σειρά Acer Aspire 5 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη τον Αύγουστο, ξεκινώντας από 499€.
Η σειρά Acer Aspire 7 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη , ξεκινώντας από 999€.
Τα νέα notebooks Aspire 7, 5, και 3  παρουσιάστηκαν 11 Απριλίου 2019, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπο next@acer , που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου η εταιρεία ανακοίνωσε μία γκάμα νέων συσκευών και λύσεων για gamers, creators, οικογένειες, φοιτητές και επαγγελματίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης