Αυγενάκης (ΝΔ): Στόχος μας να μην πέσει καμία περιφέρεια στον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ – Να είναι περισσότερες «γαλάζιες» περιφέρειες

Αυγενάκης (ΝΔ): Στόχος μας να μην πέσει καμία περιφέρεια στον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ – Να είναι περισσότερες «γαλάζιες» περιφέρειες
"Στις πρώτες κάλπες που θα στηθούν στις 26 Μαΐου οι Έλληνες θα δώσουν ένα πολύ καθαρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις", τόνισε ο Λ. Αυγενάκης
«Στόχος μας είναι να μην πέσει καμία περιφέρεια στον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες "γαλάζιες"», υπογράμμισε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά».  
Μάλιστα, ο ίδιος αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές σημείωσε ότι «θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους κανόνες και στο ήθος της παράταξης και αίσθηση ευθύνης και αλληλεγγύης στο 2ο γύρο.
Αυτό απαιτούμε από τα στελέχη μας και είμαι βέβαιος ότι θα κινηθούν σε αυτό το πλαίσιο».
Κάνοντας αναφορά στις ευρωεκλογές ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «επιδιώκουμε και θα πετύχουμε μία καθαρή νίκη».
Πρόσθεσε ότι «από όλα τα στοιχεία, από όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά κυρίως από την επαφή μας με τους Έλληνες πολίτες, παίρνουμε το ίδιο μήνυμα.
Στις πρώτες κάλπες που θα στηθούν στις 26 Μαΐου οι Έλληνες θα δώσουν ένα πολύ καθαρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ένα μήνυμα στήριξης και συμπόρευσης στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Περαιτέρω, κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι «σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ψέματα και για το σκάνδαλο Πετσίτη – Παππά».
Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, «ενώ κλήθηκε να απαντήσει ευθέως αν στηρίζει τον κ. Παππά, έκανε πως δεν άκουσε.
Εμείς, λοιπόν, ρωτάμε ξανά τον κ. Τσίπρα: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα χρήματα που έπαιρνε ο κ. Πετσίτης, ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου;».
Μάλιστα, ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε ότι «πλέον δεν είναι μόνο σκάνδαλο Πετσίτη, είναι σκάνδαλο Παππά, Πετσίτη, Αρτεμίου, Ξεπαπαδέα, Τσίπρα κ.λπ.
Ο κ. Πετσίτης δεν ήταν ένα ξένο πρόσωπο προς τον κ. Τσίπρα.
Η πρώην σύντροφος τους, η κ. Κωνσταντοπούλου, λέει «είναι ξεκάθαρο ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με την σχέση του με την εξουσία. Με τον Τσίπρα, με τον Παππά, με την κυβέρνηση».
Κάνοντας αναφορά στην υπόθεση Novartis, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι η εμπλοκή πολιτικών στην Ελλάδα αποτελεί μεθόδευση.
Πρόσθεσε ότι είναι υπαρκτό σκάνδαλο καθώς διερευνήθηκε σε πολλές χώρες, αλλά, όπως ανέφερε, σε όλες τις χώρες αφορούσε τις πρακτικές της εταιρείας και τα κυκλώματα γιατρών που αυτή είχε στήσει.
«Μόνο στην Ελλάδα αποτέλεσε μέσο υλοποίησης του δόγματος "τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν".
Μόνο στην Ελλάδα στήθηκε μια ολόκληρη σκευωρία για να σπιλωθούν άνθρωποι και πολιτικοί αντίπαλοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν χυδαίες πολιτικές σκοπιμότητες», επεσήμανε ο κ. Αυγενάκης και συμπλήρωσε «σήμερα που η όλη μεθόδευση καταρρέει, όσοι αναμείχθηκαν πολιτικά σε αυτήν θα κληθούν να λογοδοτήσουν, πρωτίστως στον ελληνικό λαό».
Τέλος, χαρακτήρισε ως σκάνδαλο την τροπολογία στη Βουλή για τον ΟΠΑΠ, αναφέροντας ότι «αποτελεί ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, καθώς ο υπουργός Οικονομικών άλλαξε εκ των υστέρων τους όρους του σχετικού διαγωνισμού.
Καλούμε τον κ. Τσακαλώτο, όπως και τον κ. Τσίπρα, που προφανώς έχει δώσει τη σχετική εντολή να αποσύρουν άμεσα τη συγκεκριμένη τροπολογία».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS