Ασφαλιστικά Νέα

AXA: Νέα συνεργασία με το BCA College

tags :
AXA: Νέα συνεργασία με το BCA College
Η ΑΧΑ σε συνεργασία με το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών δημιουργεί προοπτικές για τους νέους σπουδαστές που θέλουν να εξελιχθούν στο χώρο των επιχειρήσεων.
Μια ιδιαίτερα δημιουργική και δυναμική συνεργασία ξεκίνησε στις 4 Απριλίου για την ΑΧΑ και το BCA College.
Η AXA, στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΧΑ4Youth και της στρατηγικής της για υποστήριξη νέων που βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, υπέγραψε ένα διετές σύμφωνο συνεργασίας με το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών, που έχει ως στόχο να φέρει το νέο δυναμικό της χώρας πιο κοντά στην αγορά εργασίας.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνέργεια για τον Ασφαλιστικό Κλάδο, η οποία καλύπτει όλους τους πυλώνες εκπαίδευσης και μελλοντικής εργασίας των σπουδαστών, όπως:

• Πραγματοποίηση «business days», που θα έχουν ως σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών αναφορικά με την AXA, την καθημερινή λειτουργία της εταιρίας, το εργασιακό περιβάλλον, το μέλλον της ελληνικής και παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και την ενημέρωση για εξειδικευμένους ρόλους εντός της εταιρίας.
• Δημιουργία ειδικού μαθήματος εντός του Προγράμματος Σπουδών του BCA College, το οποίο θα έχει ως στόχο το Personal Branding των σπουδαστών και θα διδάσκεται από στέλεχος της ΑΧΑ. Το συγκεκριμένο μάθημα θα εκπαιδεύει τους σπουδαστές πώς να «χτίσουν» την προσωπική τους επαγγελματική οντότητα και θα παρέχει σημαντικές συμβουλές, όπως οδηγίες για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου βιογραφικού.
• Δημιουργία προγράμματος πρακτικής άσκησης στην AXA μέσω της κάλυψης προσωρινών θέσεων από τους σπουδαστές του BCA College.
• Δημιουργία στρατηγικών projects που αφορούν το business της AXA για τη διεκπεραίωση ερευνητικών εργασιών από σπουδαστές του Κολλεγίου, με την υποστήριξη του αρμόδιου καθηγητή.
• Παροχή έκπτωσης 20% στα δίδακτρα του προγράμματος MBA του Κολλεγίου για τους εργαζόμενους της ΑΧΑ.

«Στην ΑΧΑ κατανοούμε την ανάγκη των νέων ανθρώπων για ουσιαστική στήριξη στα πρώτα επαγγελματικά βήματά τους και στηρίζουμε έμπρακτα την επαγγελματική τους διαδρομή, βοηθώντας τους να ενισχύσουν στοχευμένα τις ικανότητές τους.
Η συνεργασία με το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών αποτελεί παράδειγμα αυτής της στρατηγικής μας επιλογής και μας φέρνει κοντά με δημιουργικά και ταλαντούχα εν δυνάμει στελέχη», δήλωσε η Άννα Μανιάτη, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαχείρισης Αλλαγής της ΑΧΑ Ελλάδας.
«Στο BCA College, η επί 50 χρόνια προτεραιότητα μας είναι η προσφορά αρίστων ακαδημαϊκών σπουδών στις νέες και νέους μας. Εκτός από αυτό θεωρούμε αναγκαιότητα την άμεση επαφή του κολλεγίου μας με τις επιχειρήσεις, ώστε οι φοιτητές μας και αυριανοί πτυχιούχοι να είναι στην πρώτη γραμμή της εύρεσης εργασίας.
Η συνεργασία την οποία ξεκινάμε με τον ασφαλιστικό οργανισμό ΑΧΑ προσβλέπει στο να δώσουμε το κάτι παραπάνω στους φοιτητές του κολλεγίου, τους οποίους για μια ακόμη φορά συνδέουμε άμεσα με την αγορά εργασίας», δήλωσε ο κ. Μάκης Νικολάου Φωκάς, σύμβουλος Διοίκησης του BCA College.

Πηγή: περιοδικό ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης