Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η DUR παρουσιάζει τη νέα συλλογή Spring/Summer 2019

tags :
Η DUR παρουσιάζει τη νέα συλλογή Spring/Summer 2019
Η DUR παρουσιάζει τη νέα συλλογή Spring/Summer 2019
Η εταιρεία ανδρικής ένδυσης DUR υποδέχεται τη νέα κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, παρέχοντας πλήθος επιλογών στον άντρα που θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση δίνοντας έμφαση στην κομψότητα και στο στιλ κάθε ώρα της ημέρας!
Οι αποχρώσεις που θα είναι κυρίαρχες στην παλέτα της νέας συλλογής της εταιρείας είναι τα φωτεινά χρώματα, όπως το κίτρινο, το κοράλ, το λευκό αλλά και το σιέλ, τα οποία συμπληρώνονται από διαχρονικά patterns, όπως οι μαρινιέρες και δημιουργικές λεπτομέρειες που συμβαδίζουν με τη μοντέρνα αισθητική και την ανάλαφρη διάθεση της εποχής.
Ειδικότερα, η νέα κολεξιόν της DUR παρουσιάζει προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδυματολογικού ύφους για την άνοιξη και το καλοκαίρι, από πουκάμισα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μονόχρωμα ή και πολύχρωμα πόλο shirts με αδιαμφισβήτητη ποιότητα, παντελόνια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή κανενός άνδρα καθώς και μπουφάν, τζάκετ και σακάκια, απαραίτητες επιλογές για το φετινό σου καλοκαίρι. 
Διατηρώντας τα ποιοτικά και καινοτόμα υφάσματα, η σχεδιαστική ομάδα της DUR ολοκληρώνει τη νέα ανανεωμένη κολεξιόν Spring/Summer 2019 με άνετες και δροσερές βερμούδες και χειροποίητα υποδήματα, που αποτελούν ιδανικές επιλογές για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποδράσεις.
Στις επιλογές που προσφέρει η DUR για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2019 αποτυπώνεται η επιτομή του ανοιξιάτικου και καλοκαιρινού στιλ συνοδευόμενο από έμπνευση, πρωτοτυπία καινοτομία και ποιότητα. Για ακόμα μια σεζόν, η κολεξιόν της DUR δίνει στον άνδρα αμέτρητες επιλογές συνυφασμένες απόλυτα με τις νέες τάσεις της μόδας που κυριαρχούν, βασισμένες στο αξεπέραστο στιλ και τη διαχρονική κομψότητα προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε άνδρα.

Τα βασικά κομμάτια της συλλογής

DUR ΕΛΑΦΡΥ ΠΛΕΚΤΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ

Αυτή τη σεζόν το ελαφρύ πλεκτό βαμβακερό της συλλογής DUR μας περιμένει να επιλέξουμε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία φωτεινών χρωμάτων.
Στρογγυλή λαιμόκοψη, λεπτομέρεια λευκή ρίγα στο ριπ του μανικιού και της λαιμόκοψης και το λογότυπο κεντημένο στο στήθος.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΛΙΝΟ ΜΕ ΥΦΑΝΣΗ FIL COUPE

Πουκάμισο μονόχρωμο λινό φλαμέ με ύφανση «fil coupe» μικρά τετράγωνα σε κανονική γραμμή.
Γιακάς μαλακός ρεξ, στρογγυλή μανσέτα με κεντημένο το λογότυπο.
Κουμπιά φίλντισι, πλάτη με πιετάκια, τσέπη στρογγυλή και κλείσιμο μπροστά με οχτώ κουμπιά.

ΠΟΛΟ SHIRT ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΙΜΑ

Το πιο must-have look παραμένει το μονόχρωμο πόλο με το κοντό μανίκι από πίμα βαμβάκι πικέ σε κανονική γραμμή.
Λεπτή πικέ ύφανση με έξτρα απαλή αίσθηση χάρη στα μακρόϊνα νήματα. Γιακάς και ριπ μανικιού με τελείωμα φίνας λεπτής ρίγας και δύο κουμπιά στην πατιλέτα.
Λογότυπο DUR στο ύψος του στήθους από ανάγλυφη διάφανη πλαστικοποίηση και δύο σκίσιματα στις κάτω πλαϊνές ραφές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης