Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης: Η ΝΔ πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα σεβασμού στην αναλογικότητα και την ισότητα

Καμίνης: Η ΝΔ πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα σεβασμού στην αναλογικότητα και την ισότητα
Μαθήματα σεβασμού στην αναλογικότητα και την ισότητα, που με ευλάβεια ακολουθεί ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία οκτώ χρόνια, πρέπει να παρακολουθήσει η ΝΔ, δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης 
Στην επίθεση της Νέας Δημοκρατίας για τη σημερινή (22/4/2019) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, σχετικά με τη χωροθέτηση των εκλογικών περιπτέρων των κομμάτων και των παρατάξεων που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, απάντησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
«Μαθήματα σεβασμού στην αναλογικότητα και την ισότητα, που με ευλάβεια ακολουθεί ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία οκτώ χρόνια», πρέπει να παρακολουθήσει η ΝΔ, τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων.
Ακόμη επισημαίνει ότι « η ΝΔ δεν είχε λέξη να πει για την απόφαση - σταθμό του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας να αποκλείσει τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή από την κατανομή προεκλογικών χώρων προβολής.
Επίσης αποσιωπά προκλητικά το γεγονός ότι τα μέλη της δημοτικής της παράταξης προτίμησαν να κρυφτούν, βγαίνοντας από την αίθουσα, κατά τη σχετική ονομαστική ψηφοφορία».
Τέλος, απαντώντας στον ισχυρισμό της ΝΔ ότι συμπλέει με το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι την κατανομή των χώρων κατήγγειλε και το κυβερνών κόμμα.
Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της, η ΝΔ είχε κάνει λόγο για «χωροταξικό πραξικόπημα», με αφορμή την απόφαση για τα προεκλογικά περίπτερα.
«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Γερουλάνο, προχώρησε σήμερα σε ένα πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ, συνεχίζοντας:
«Αποφάσισαν ετσιθελικά να τοποθετηθούν στην πλατεία Συντάγματος μόνο τα προεκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρένας Δούρου, του Νάσου Ηλιόπουλου και του Παύλου Γερουλάνου και επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία και τον Γιώργο Πατούλη να τοποθετήσουν τα δικά τους στην πλατεία Κλαυθμώνος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης