Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Acer βάζει τους casual gamers στη μάχη, με το νέο Nitro 7

tags :
Η Acer βάζει τους casual gamers στη μάχη, με το νέο Nitro 7
Και την ανανεωμένη σειρά gaming notebooks Nitro 5
Η Acer ανακοίνωσε τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά των gaming laptop Nitro 7 και Nitro 5 στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου της εταιρείας στη Νέα Υόρκη.
Το νέο laptop Nitro 7 είναι κατάλληλο για gamers που θέλουν να ενισχύσουν την απόδοση τους στο gaming, καθώς είναι συνδεδεμμένοι με φίλους online. Επιπλέον, η Acer έχει αναβαθμίσει τη σειρά laptop Nitro 5 με τα τελευταία γραφικά NVIDIA’s GeForce GTX, μία νέα οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz1 και μικρό χρόνο καθυστέρησης μεταφοράς μόλις 3 ms3.
«Τα νέα gaming notebooks Nitro 7 και Nitro 5 αποδεικνύουν ότι η απόδοση του gaming δεν είναι απαραίτητο να τινάζει τη μπάνκα στον αέρα.» είπε ο Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. «Οι casual gamers έχουν τώρα περισσότερα χαρακτηριστικά ενσωματωμένα σε κομψή σχεδίαση, που ανεβάζουν την εμπειρία gaming σε άλλο επίπεδο.»
«Είναι υπέροχο που βλέπουμε ότι η Acer φέρνει ένα τόσο ευρύ portfolio με gaming συσκευές σχεδιασμένες να καλύπτουν τις ανάγκες τόσων πολλών διαφορετικών τύπων gamer με τις νέες σειρές Predator και Nitro.» είπε ο Mark Linton, General Manager, Consumer and Device Sales, Microsoft Corp. «Η Acer συνεχίζει τις καινοτομίες και φέρνει στην αγορά υπέροχες εμπειρίες gaming για τους καταναλωτές.»

Acer Nitro 7: Νέο, εντυπωσιακό, μεταλλικό πλαίσιο

Το νέο Nitro 7 της Acer απευθύνεται σε casual gamers, που αναζητούν το καλύτερο τόσο στη σχεδίαση, όσο και στην απόδοση. Διαθέτει ολοκαίνουριο, κομψό, μεταλλικό πλαίσιο με πάχος μόλις 19,9 mm1. Η οθόνη 15,6 ιντσών υψηλής ανάλυσης, αναπαράγει ολοζώντανα χρώματα με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz1 με χρόνο απόκρισης 3 ms3 για tear-free εμπειρία gaming, στοιχεία απαραίτητα όταν βρίσκεσαι στη δίνη της μάχης. Ο επεξεργαστής1 Intel® Core™ 9ης γενιάς και τα τελευταία γραφικά NVIDIA GPUs ενισχύουν το  Nitro 7, προκειμένου να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη εμπειρία gaming. Έχει επίσης άφθονο αποθηκευτικό χώρο, με δύο διαθέσιμες υποδοχές για M.2 Gen 3x4 PCIe SSDs χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NVMe σε Raid 021 και DDR4 RAM μέχρι 32GB με αποθηκευτικό χώρο HDD εώς και 2TB.

Acer Nitro 5: Σχεδιασμένο για κυριαρχία

Ο ανανεωμένος φορητός υπολογιστής Nitro 5 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με εξαιρετική λεπτομέρεια, χάρη στην οθόνη IPS  Full HD των 17,3 ιντσών με πολύ λεπτά περιθώρια ή σε εκείνη των 15,6 ιντσών με την εντυπωσιακή αναλογία 80% screen-to-body.
Το Nitro 5 συνδυάζει επεξεργαστή1  Intel Core 9ης γενιάς, τα τελευταία γραφικά NVIDIA GPUs, δύο M.2 Gen 3 x4 PCIe SSDs που χρησιμοποιούν τεχνολογία NVMe σε Raid 01 και μνήμη DDR4 RAM εώς και 32GB για καλύτερη απόδοση gaming. Στριμάρει αβίαστα gameplay με Gigabit Wi-Fi 5 μέσω της τεχνολογίας  2x2 MU-MIMO. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να συνδέσουν βοηθητικά gadgets, μέσω μιας σειράς θυρών, όπως HDMI 2.0, USB Type-C™ 3.2 Gen 1 και άλλες.

«Δροσερό» στη φωτιά

Τόσο το Nitro 7 όσο και το Nitro 5 διαθέτουν διπλούς ανεμιστήρες, μαζί με την τεχνολογία Acer CoolBoost™  και διπλή θύρα εξάτμισης, ώστε να διατηρούν το Nitro 7 δροσερό κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων gaming. Το CoolBoost αυξάνει την ταχύτητα του ανεμιστήρα μέχρι 10%, ενώ τα CPU και GPU ψύχουν 9% περισσότερο σε σχέση με το auto mode.

Hotkey Control με NitroSense

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τα Nitro 7 και 5 μέσω NitroSense, μία εφαρμογή προσβάσιμη με ένα άγγιγμα στο hot key NitroSense. Οι χρήστες μπορούν να τη χρησιμοποιούν για να οπτικοποιούν άμεσα τη θερμοκρασία εξαρτημάτων, την απόδοση loading, τη μπαταρία που απομένει και άλλα.Ακόμα επιτρέπει την παρακολούθηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα και την προσαρμογή του σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε οι gamers να μπορούν να προσαρμόσουν την ταχύτητα τους ή να ρυθμίζουν τους ανεμιστήρες στο max όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν ένα πρόγραμμα τροφοδοσίας, για να επιτύχουν βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας  σε διαφορετικές καταστάσεις ή πρόσβαση σε έξι διαφορετικές λειτουργίες ήχου του Acer TrueHarmony™, να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν δύσκολα πλήκτρα και να ενεργοποιήσουν την υπέρυθρη οθόνη LCD για να μειώσουν το χρόνο απόκρισης της στα 3ms3.

Δώστε προτεραιότητα στο gameplay με Killer™ Ethernet και Acer Network Optimizer

Τόσο το Nitro 7 όσο και το Nitro 5 διαθέτουν Killer™ Ethernet E2500 ή το Network Optimizer της Acer που δίνουν προτεραιότητα στο gameplay. Οι gamers δε χρειάζεται πια να ανησυχούν για video που παγώνουν, καθώς η συνολική απόδοση καθυστέρησης μεταφοράς έχει βελτιωθεί πάνω από 25% στη χρήση απλών εφαρμογών και πάνω από 10 φορές στο multitasking. Ο ελεγκτής Ethernet ανιχνεύει αυτόματα παιχνίδια, video και chat streams, ώστε να παρέχει εύρος ζώνης με προτεραιότητα για virtually lag-free εμπειρία χρήστη. Όταν επιλέγετε Auto Mode, το Network Optimizer της Acer μπορεί να κατηγοριοποιήσει προγράμματα υψηλών απαιτήσεων με αποτέλεσμα την δραματική μείωση των προβλημάτων συνδεσιμότητας. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν με μη αυτόματο τρόπο τα προγράμματα προτεραιότητας, να αλλάξουν την κατανομή του εύρους ζώνης για κάθε application ή ακόμα και να μπλοκάρουν συγκεκριμένες εφαρμογές προκειμένου να ρυθμίσουν τη σύνδεση τους για βέλτιστη απόδοση.

Βελτιωμένος ήχος Nitro

Το νέο Nitro 7 και το ανανεωμένο Nitro 5 έχουν ενισχύσει την ποιότητα του ήχου τους, παρέχοντας μία αληθινά πολυδιάστατη εμπειρία στους gamers, υιοθετώντας τις προηγμένες τεχνολογίες βελτιστοποίησης ήχου Waves MaxxAudio® . Η τεχνολογία MaxxBass®  ενισχύει με έξυπνο τρόπο τους τόνους, ώστε να μπορεί να αποδώσει ακόμα και τους πιο χαμηλούς ήχους, τους οποίους οι χρήστες μπορούν να ακούσουν ή να νιώσουν ακόμα και στα πιο μικρά ηχεία ή ακουστικά.  Η τεχνολογία MaxxDialog™ είναι ένας έξυπνος ενισχυτής ομιλίας, που βοηθά στο διαχωρισμό του διαλόγου του παιχνιδιού από τη μουσική και τα ηχητικά εφέ. Τέλος, η τεχνολογία MaxxVolume® προσφέρει μέγιστη ένταση και καθαρότητα ήχου χωρίς παραμόρφωση, ενώ αυξάνει ακόμα και τις πιο μικρές ηχητικές λεπτομέρειες, σε κάθε παιχνίδι.

Nitro Stream

Το Acer Nitro Stream είναι ένα ειδικό, plug-and-play Personal Streaming PC (PSPC) για PC και console game broadcasters. Οι χρήστες απολαμβάνουν εύκολη λύση για Full HD streaming υψηλής ποιότητας, share gameplay και αλληλεπίδραση με φίλους, αλλά και τη gaming κοινότητα χάρη στα ενσωματωμένα hardware και software που είναι φτιαγμένα από τη βάση τους για livestreaming. Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση streaming με τον επεξεργαστή Intel® Core™ i7 8ης γενιάς,μνήμη DDR4 RAM εώς 32GB, 256GB SSD και ενσωματωμένη capture card. Παρέχει 4Kp60 εμπειρία gaming ενώ κάνει streaming στα 1080p με το χαρακτηριστικό Pass-Through της capture card. Η ενσωματωμένη κάρτα «σηκώνει τα βάρη» για τη λήψη, καταγραφή και streaming υψηλής ποιότητας περιεχομένου χωρίς lag ανάμεσα στη διάταξη gaming και streaming. Οι streamers μπορούν να απελευθερώσουν πολύτιμο χώρο με αυτή τη μοναδική, συμπαγή συσκευή, η οποία μπορεί να συνδεθεί ακόμα και στο πίσω μέρος μιας οθόνης με βάση VESA.

Τιμές και διαθεσιμότητα  

Τα gaming notebooks Nitro 7 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη τον Ιούνιο, ξεκινώντας από 1.199€.
Τα gaming notebooks Nitro 5 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το Μάιο, ξεκινώντας από 999€.
Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τις προδιαγραφές των προϊόντων και τις τιμές σε συγκεκριμένες αγορές επισκεφθείτε το www.acer.com.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης