Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Στις 25/4 η ανακοίνωση του Joe Biden για τη διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών

tags :
ΗΠΑ: Στις 25/4 η ανακοίνωση του Joe Biden για τη διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών
Joe Biden: Την Πέμπτη (25/4) η ανακοίνωση για τη διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών
Την ερχόμενη Πέμπτη (25/4) σκοπεύει να ανακοινώσει τη διεκδίκηση του χρίσματος του Δημοκρατικού κόμματος για να είναι υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές του 2020, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden -όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο 77χρονος γερουσιαστής, που υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος για οκτώ χρόνια, επί προεδρίας Barack Obama, θα προστεθεί έτσι στους σχεδόν άλλους 20 Δημοκρατικούς που θέλουν να βρεθούν απέναντι στον Ρεπουμπλικανό Donald Trump στις επόμενες εκλογές.
Η εφημερίδα «The Atlantic» είχε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του αύριο Τετάρτη, επισημαίνεται.
Την επόμενη Δευτέρα, ο κ. Biden θα ταξιδέψει στο Πίτσμπεργκ όπου έχει προγραμματίσει μια συνάντηση με συνδικάτα εργατών, σύμφωνα με τα δίκτυα MSNBC και CNN.
Αυτή η εκλογική περιφέρεια, που το 2016 είχε ψηφίσει υπέρ του Donald Τrump, θεωρείται κρίσιμης σημασίας για την έκβαση των εκλογών.
Θα ακολουθήσει μια περιοδεία στις τέσσερις Πολιτείες που οργανώνουν πρώτες προκριματικές εκλογές – Αϊόβα, Νιου Χαμσάιρ, Νότια Καρολίνα και Νεβάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης