Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Κόκκαλης: Δεν κατεβαίνω στην πολιτική για να υπερασπιστώ επιχειρηματικά συμφέροντα – Αλλού ανθεί ο Μπερλουσκονισμός

tags :
Π. Κόκκαλης: Δεν κατεβαίνω στην πολιτική για να υπερασπιστώ επιχειρηματικά συμφέροντα – Αλλού ανθεί ο Μπερλουσκονισμός
Ικανός ο Τσίπρας, αντιλαμβάνεται τις σύγχρονες προκλήσεις, μορφωμένος ο Μητσοτάκης αλλά υποκύπτει συχνά στο λαϊκισμό είπε ο κ.Κόκκαλης
Δεν κατέρχομαι στην πολιτική για να υπερασπιστώ επιχειρηματικά συμφέροντα υποστηρίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κόκκαλης, ο οποίος τονίζει ότι «αλλού ανθούν οι σπόροι του Μπερλουσκονισμού».
Σε δηλώσεις του στην εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Finance & Markets Voice», ο κ.Κόκκαλης επισημαίνει ότι η ΕΕ βρίσκεται «σε κρίσιμο σταυροδρόμι» και τονίζει ότι υπάρχει ο κίνδυνος του «μεταφασισμού, που πηγάζει από ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές».
Με αφορμή την υποψηφιότητά του σημειώνει ότι είναι λάθος να πιστεύουν οι πολίτες πως κάποιος «με οικονομική ευχέρεια δεν μπορεί να έχει προοδευτικές απόψεις» ενώ για το προσφυγικό ζήτημα, μετά και την εμπειρία που είχε ο ίδιος το 2015 στον Πειραιά και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε, εκφράζει την πεποίθηση πως πρέπει να αναπτυχθούν στρατηγικές με περισσότερη συμμετοχή ολόκληρης της Ευρώπης.
Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι είναι ένας ικανός άνθρωπος που αντιλαμβάνεται τις σύγχρονες προκλήσεις ενώ για τον Κ. Μητσοτάκη σημείωσε ότι «αν και είναι μορφωμένος συχνά υποκύπτει στον λαϊκισμό και στο κομματικό όφελος».
Όσον αφορά τον Ολυμπιακό και την αντιπαράθεση του με τον Β. Μαρινάκη, ο κ.Κόκκαλης υποστήριξε ότι «ο Ολυμπιακός είναι πάνω από κόμματα και μικροσυμφέροντα».
«Το έχω πει πολλές φορές και θα συνεχίσω να το λέω πως είναι μεγάλο λάθος να συγχέεται το ποδόσφαιρο με την πολιτική.
Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από κόμματα και μικροσυμφέροντα [..].
Δεν συμμερίζομαι τις όποιες πολιτικές βλέψεις του εκάστοτε προέδρου» είπε ο κ.Κόκκαλης, ο οποίος απέρριψε τα σενάρια περί επιστροφής του στα διοικητικά του Ολυμπιακού στο τμήμα του μπάσκετ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης